Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE:
Hotelul este situat la 1 km de centrul orasului Belek, 35 km de aeroportul din Antalya si la 45 km de centrul orasului Antalya.

CAZARE:
Hotelul are 531 de camere.

Suite Land View ( 80 mp)
- sunt situate in cladirea principala, au vedere la gradina, dotate cu dormitor cu pat french sau twin, baie cu dus si Jacuzzi, dressing si balcon, aer conditionat, DVD Player, TV LCD, minibar, internet, telefon, seif, uscator de par, halat si papuci de baie, 5 tipuri de perne (la alegere), ciocolata (dupa preferinta), fructe la sosire, ceai si cafea, iar familiile cu copii au la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani, Nesquik 7-12 ani).Capacitatea maxima de cazare: 3 adulti + 1 copil + 1 infant.

Suite Room Sea View (80 mp)
- sunt situate in cladirea principala, au vedere la mare, dotate cu dormitor cu pat french sau twin, baie cu dus si Jacuzzi, dressing si balcon, aer conditionat, DVD Player, TV LCD, minibar, internet, telefon seif, uscator de par, halat si papuci de baie, 5 tipuri de perne (la alegere), ciocolata (dupa preferinta), fructe la sosire, ceai si cafea, iar familiile cu copii au la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani, Nesquik 7-12 ani). Capacitatea maxima de cazare: 3 adulti + 1 copil + 1 infant .

Terrace Family Suite Land View (100 mp)
- sunt situate in Terrace Family Block si conectate cu cladirea principala printr-un coridor, au vedere la gradina, compuse din 2 dormitoare cu paturi french si twin, 2 bai cu dusuri, dressing, 2 balcoane, dintre care unul cu jacuzzi. Sunt dotate cu: aer conditionat, DVD Player, TV LCD, minibar, internet, telefon, seif, uscator de par, halat si papuci de baie, 5 tipuri de perne (la alegere), ciocolata (dupa preferinta), fructe la sosire, ceai si cafea, iar familiile cu copii au la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani, Nesquik 7-12 ani). Capacitate maxima de cazare: 4 adulti + 1 copil + 1 infant.

Terrace Lagune Family Suite Pool View (100 mp)
- sunt situate in Terrace Family Block si conectate cu cladirea principala printr-un coridor, au vedere la gradina si piscina, compuse din 2 dormitoare cu paturi french si twin, o baie cu dus si o baie cu jacuzzi, dressing, terasa si acces direct spre piscina. Sunt dotate cu: aer conditionat, DVD Player, TV LCD, minibar, internet, telefon, seif, uscator de par, halat si papuci de baie, 5 tipuri de perne (la alegere), ciocolata (dupa preferinta), fructe la sosire, ceai si cafea, iar familiile cu copii au la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani, Nesquik 7-12 ani). Capacitate maxima de cazare: 4 adulti + 1 copil + 1 infant.

Family Suite Land View (100 mp)
- sunt situate in cladirea principala cu vedere la gradina, au 2 dormitoare cu paturi french si twin, baie cu dus, baie cu jacuzzi, camera de zi (lounge), dressing, balcon. Sunt dotate cu: aer conditionat, DVD Player, TV LCD, minibar, internet, telefon, seif, uscator de par, halat si papuci de baie, 5 tipuri de perne (la alegere), ciocolata (dupa preferinta), fructe la sosire, ceai si cafea, iar familiile cu copii au la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani,Nesquik 7-12 ani). Capacitatea maxima de cazare: 5 adulti + 1 infant.

Family Suite Sea View (100 mp)
- sunt situate in cladirea principala cu vedere la mare, au 2 dormitoare cu paturi french si twin, baie cu dus, baie cu jacuzzi, camera de zi (lounge), dressing, balcon. Sunt dotate cu: aer conditionat, DVD Player, TV LCD, minibar, internet, telefon, seif, uscator de par, halat si papuci de baie, 5 tipuri de perne (la alegere), ciocolata (dupa preferinta), fructe la sosire, ceai si cafea, iar familiile cu copii au la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani,Nesquik 7-12 ani). Capacitatea maxima de cazare: 5 adulti + 1 infant.

Roof Family Suite Land View (140 mp)
- sunt situate in cladirea principala cu vedere la gradina, au 2 dormitoare cu paturi french si twin, 2 bai cu dus, doua balcoane cu jacuzzi. Sunt dotate cu: aer conditionat, DVD Player, TV LCD, minibar, internet,, telefon, seif, uscator de par, halat si papuci de baie, 5 tipuri de perne (la alegere), ciocolata (dupa preferinta, fructe la sosire, ceai si cafea, iar familiile cu copii au la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani, Nesquik 7-12 ani). Capacitatea maxima de cazare: 6 adulti + 2 infanti.

Roof Family Suite Sea View (140 mp)
- sunt situate in cladirea principala cu vedere la mare, au 2 dormitoare cu paturi french si twin, 2 bai cu dus, doua balcoane cu jacuzzi. Sunt dotate cu: aer conditionat, DVD Player,TV LCD, minibar, internet, telefon, seif, uscator de par, halat si papuci de baie, 5 tipuri de perne (la alegere), ciocolata (dupa preferinta, fructe la sosire, ceai si cafea, iar familiile cu copii au la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani, Nesquik 7-12 ani). Capacitatea maxima de cazare: 6 adulti + 2 infanti.

Laguna Dublex Suite (135 mp)
- situate in cladirea principala, cu vedere la piscina, doua dormitoare cu paturi french si twin, baie cu dus, baie cu jacuzzi, dressing, terasa cu acces direct la piscina. Sunt dotate cu: aer conditionat, DVD Player, TV, LCD, minibar, internet, telefon, seif, uscator de par, halat si papuci de baie, 5 tipuri de perne (la alegere), ciocolata (dupa preferinta), fructe, sampanie si flori la sosire, ceai si cafea, ziare, room service, iar familiile cu copii au la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani, Nesquik 7-12 ani). Capacitatea maxima de cazare: 6 adulti + 2 infanti.

Royal Suite One Bedroom (100 mp)
- situate in cladirea principala cu vedere la mare, au un dormitor cu pat french, lounge cu jacuzzi, baie cu dus, dressing si un balcon. Sunt dotate cu: aer conditionat, DVD Player, TV LCD, maxibar, internet, telefon, seif, uscator de par, halat si papuci de baie, 5 tipuri de perne (la alegere), ciocolata (dupa preferinta), fructe, sampanie si flori la sosire, ceai si cafea, ziare (in functie de nationalitate), room service, iar familiile cu copii au la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani, Nesquik 7-12 ani). Capacitatea maxima de cazare: 3 adulti + 1 copil + 1 infant.

Royal Suite Two Bedroom (170 mp)
- situate in cladirea principala cu vedere la mare, au 2 dormitoare cu pat french, lounge cu jacuzzi, baie cu dus si jacuzzi, dressing si 2 balcoane. Sunt dotate cu: aer conditionat, DVD Player, TV LCD, maxibar, internet, telefon, seif, uscator de par, halat si papuci de baie, 5 tipuri de perne (la alegere), ciocolata (dupa preferinta), fructe, sampanie si flori la sosire, ceai si cafea, ziare (in functie de nationalitate), room service, iar familiile cu copii au la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani, Nesquik 7-12 ani). Capacitatea maxima de cazare: 6 adulti + 1 infant.

Maldive Villa (80 mp)
- vila cu piscina privata (Island of Maldivian pool), au un dormitor cu pat french, baie cu dus, dressing, terasa privata cu jacuzzi si acces direct catre piscina Maldive. Sunt dotate cu: aer conditionat, DVD Player, TV LCD, maxibar, internet, telefon, seif, uscator de par, halat si papuci de baie, 5 tipuri de perne (la alegere), ciocolata (dupa preferinta), fructe, sampanie si flori la sosire, ceai si cafea, ziare (in functie de nationalitate), room service, iar familiile cu copii au la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani, Nesquik 7-12 ani), transfer aeroport VIP. Maxibar - Bombay Sapphire, Tekirdag Raki,, Martini Bianco, Mumm Cordon Rouge, Frontera Red Wine, Frontera White Wine, Baileys, Olmeca Tequila, Chivas Regal, Russian Standard. Capacitatea maxima de cazare: 3 adulti + 1 infant.

Albatros Villa Two Bedroom (350 mp)
- situate pe terenul de golf The Montgomery Maxx Royal, cu terasa privata si piscina exterioara privata, au doua dormitoare cu paturi french si paturi twin, un hol la intrare, living, bucatarie, 3 toalete, o baie cu jacuzzi si dus, o baie cu sauna si dus, o baie turceasca si un balcon. Sunt dotate cu: aer conditionat, DVD Player, TV LCD, maxibar, internet, telefon, seif, uscator de par, halat si papuci de baie, 5 tipuri de perne (la alegere), ciocolata (dupa preferinta), set cu fructe exotice proaspete si confiate, platouri cu alune, ceai si cafea, ziare (in functie de nationalitate) iar familiile cu copii au la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani, Nesquik 7-12 ani), room service, transfer aeroport VIP, spalatorie, acces la restaurantele à la carte si la Clubul de golf. La sosire primesc un platou cu rahat turcesc, sampanie, delicatese turcesti, un buchet de flori si au pavilion privat catre plaja. Maxibar - Bombay Sapphire, Tekirdag Raki, Martini Bianco, Mumm Cordon Rouge, Frontera Red Wine, Frontera White Wine, Baileys, Olmeca Tequila, Chivas Regal, Russian Standard. Capacitatea maxima de cazare: 7 adulti + 1 infant.

Albatros Villa Three Bedroom (425 mp)
- situate pe pe terenul de golf The Montgomery Maxx Royal, cu terasa privata si piscina exterioara privata. Au trei dormitoare cu paturi french si paturi twin, un hol la intrare, living, bucatarie, 4 toalete, o baie cu jacuzzi si dus, o baie cu sauna si dus, o baie turceasca si un balcon. Sunt dotate cu: aer conditionat, DVD Player, TV LCD, maxibar, internet, telefon, seif, uscator de par, halat si papuci de baie, 5 tipuri de perne (la alegere), ciocolata (dupa preferinta), set cu fructe exotice proaspete si confiate, platouri cu alune, ceai si cafea, ziare (in functie de nationalitate) iar familiile cu copii au la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani, Nesquik 7-12 ani), room service, transfer aeroport VIP, acces la restaurantele à la carte si la Clubul de golf. La sosire primesc un platou cu rahat turcesc, sampanie, delicatese turcesti, un buchet de flori si au pavilion privat catre plaja. Maxibar - Bombay Sapphire, Tekirdag Raki, Martini Bianco, Mumm Cordon Rouge, Frontera Red Wine, Frontera White Wine, Baileys, Olmeca Tequila, Chivas Regal, Russian Standard. Capacitatea maxima de cazare: 10 adulti + 1 infant.

Presidential Villa (630 mp)
- situate pe terenul de golf The Montgomery Maxx Royal, terasa si piscina exterioara privata, hol la intrare, 4 dormitoare, 3 paturi french si un pat twin, camera de zi, sufragerie, bucatarie, 5 toalete, 2 bai cu jacuzzi si dus, baie cu sauna si dus, 2 bai cu dus, baie turceasca si 3 balcoane. Sunt dotate cu: aer conditionat, DVD Player, TV LCD, maxibar, internet, telefon,seif, uscator de par, halat si papuci de baie, 5 tipuri de perne (la alegere), ciocolata (dupa preferinta), set cu fructe exotice proaspete si confiate, platouri cu alune, ceai si cafea, ziare (in functie de nationalitate) iar familiile cu copii au la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani, Nesquik 7-12 ani), room service, transfer aeroport VIP, majordom, acces la restaurantele à la carte si la Clubul de golf. La sosire primesc un platou cu rahat turcesc, sampanie, delicatese turcesti, un buchet de flori si au pavilion privat catre plaja. Maxibar - Bombay Sapphire, Tekirdag Raki, Martini Bianco, Mumm Cordon Rouge, Frontera Red Wine, Frontera White Wine, Baileys, Olmeca Tequila, Chivas Regal, Russian Standard. Capacitatea maxima de cazare: 12 adulti+1 infant.

Owner Villa (630 mp)
- situate pe terenul de golf The Montgomery Maxx Royal, terasa si piscina exterioara privata, hol la intrare, 4 dormitoare, 2 paturi french si 2 paturi twin, camera de zi, sufragerie, bucatarie, 4 toalete, 1 baie cu jacuzzi si dus, baie cu sauna si dus, baie cu dus, baie turceasca si 3 balcoane. Sunt dotate cu: aer conditionat, DVD Player, TV LCD, maxibar, internet, telefon, seif, uscator de par, halat si papuci de baie, 5 tipuri de perne (la alegere), ciocolata (dupa preferinta), set cu fructe exotice proaspete si confiate, platouri cu alune, ceai si cafea, ziare (in functie de nationalitate) iar familiile cu copii au la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani, Nesquik 7-12 ani), room service, transfer aeroport VIP, transport in incinta hotelului, majordom, acces la restaurantele à la carte si la Clubul de golf. La sosire primesc un platou cu rahat turcesc, sampanie, delicatese turcesti, un buchet de flori si au pavilion privat catre plaja. Maxibar - Bombay Sapphire, Tekirdag Raki, Martini Bianco, Mumm Cordon Rouge, Frontera Red Wine, Frontera White Wine, Baileys, Olmeca Tequila, Chivas Regal, Russian Standard. Capacitatea maxima de cazare: 12 adulti + 1 infant.

King Suite (220 mp)
- situata in cladirea principala, cu vedere la mare, 2 dormitoare cu paturi french si twin, living, chicineta, 3 toalete, o baie cu dus si o baie dus si jacuzzi, dressing, sauna, 3 balcoane. Sunt dotate cu: aer conditionat, DVD Player, TV LCD, maxibar, internet, telefon, seif, uscator de par, halat, papuci de baie, 5 tipuri de perne (la alegere), ciocolata (dupa preferinta), set cu fructe, ceai si cafea, ziare (in functie de nationalitate) iar familiile cu copii au la dispozitie Nesquik si lapte (lapte 0-6 ani, Nesquik 7-12 ani), room service, transfer aeroport VIP, majordom, acces la restaurantele à la carte si la Clubul de golf. Primesc un platou cu rahat turcesc, sampanie, delicatese turcesti, un buchet de flori la sosire si au pavilion privat catre plaja. Maxi bar - Bombay Sapphire, Tekirdag Raki, Martini Bianco, Mumm Cordon Rouge, Frontera Red Wine, Frontera White Wine, Baileys, Olmeca Tequila, Chivas Regal, Russian Standard. Capacitatea maxima de cazare: 6 adulti+1 infant.

SERVICII:
Pe tot teritoriul complexului se poate consuma o gama larga de bauturi locale si de import servite in ambalaj original (sticla, pet)
Se poate servi inghetata in restaurantele a la carte
Exista o gama variata de vinuri care se pot servi in restaurantul principal
Sunt incluse fresh-urile de portocale si grefe.
Restaurant principal in care se servesc mesele pricipale ale zilei: mic dejun (07.00-10.30), pranz (12.30-14.30), cina (19.00-21.30) si brunch in fiecare duminica (10.00-14.30). Tot aici se servesc fructe reci si produse de patisserie 24h / zi.
- 7 restaurante A la Carte: bucatarie cu specific turcesc, italienesc, restaurant cu o gama variata de fripturi, bucatarie bazata pe mancaruri cu fructe de mare etc.
* Accesul la restaurantele A la Carte se face contra-cost, aproximativ 20 Euro de persoana. Pentru copii intre 0 - 6 ani accesul este gratuit; copiii intre 7-12 ani beneficiaza de 50% discount.
- 15 baruri in care fiecare masa e decorate cu flori naturale in fiecare zi a anului
- 1 cafenea cu produse de patisserie si inghetata
- 3 snack restaurante
- 2 restaurante pentru copii

FACILITATI:
Fara plata: jocuri, Wi - Fi, mini biblioteca, scaun cu rotile, 2 sali de cinema (60 locuri), serviciu de curatare a ochelarilor pe plaja, camera de bagaje, prosoape la piscina si plaja.
Cu plata: curatatorie si spalatorie, magazin de suveniruri, fotograf, boutique, magazin de bijuterii, pavilioane pe ponton si pe plaja, doctor si asistenta, coafor, cina speciala pe ponton.
MAXX Honeymoon: Servicii fara plata: aranjamente florale, decoratiuni speciale (de culoare rosie: asternuturi de satin, trandafiri, papuci, halate, baloane in forma de inima), jacuzzi decorat cu petale de flori, lumanari parfumate in baie, o iesire la cina la unul dintre restaurantele dorite A'la carte si fotograf, tort cu design special, cos cu fructe, rahat turcesc, alune, ciocolata si o sticla cu sampanie, o data se poate servi micul dejun in camera.
Servicii cu plata: spa, cuplurile pot achizitiona halate de matase avand inscriptionate numele lor, transfer cu limuzina de la aeroport -hotel - aeroport.

PLAJA SI PISCINE:
Plaja privata cu nisip fin si ponton. Plaja are 400 m lungime.
Piscina interioara, piscina exterioara, piscina exterioara cu apa de mare, piscina pentru copii cu, Aqua park cu 11 tobogane, piscine cu Jacuzzi.

SPORTURI SI ACTIVITATI:
Fara plata:
lectii de dans, spectacole, echipe de animatie, muzica live, petreceri nocturne de 4 ori pe saptamana, spectacole de acrobatie, petreceri pe plaja, discoteca in aer liber, lectii de gatit si de pregatit cocktail-uri, billiard, sala de jocuri, bowling, darts, masa de tenis, volei pe plaja, baschet, tir, aerobic, gimnastica acvatica, polo in apa, scufundari (cu licenta), hidrobicicleta si canoe, boccia, lectii de yoga, pilates, paint ball, fitness, acces la terenurile de tenis (inclusive la cele nocturne), fotbal, lectii de inot cu grupul, baie turceasca, baie cu aburi, sauna, zona de odihna, cinema, internet cafe.
Cu plata:
parasailing, lectii private de inot, sporturi acvatice motorizate, catamaran (cu licenta), ski pe apa, lectii de scufundari, banana, jet ski, lectii de surf, ringo, lectii private de fitness, lectii private de tenis, acces la terenurile de fotbal profesionale, lectii de golf, masaj si hamam, ingrijiri corporale, Cryo Sauna, peeling, sectiune VIP.
Maxi Land pentru bebelusi(1-3ani), juniori (4-7ani) si tineri (13-17ani).
Montgomerie Maxx Royal Golf Course – teren de golf

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT