Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.krizantemhotel.com

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Obakoy la 2 km de centrul orasului Alanya si la 120 km de aeroportul Antalya.

Cazare:
In total hotelul are 213 camere in trei cladiri. Camere standard (15-25m², un dormitor, o baie, max.2+1pax), family rooms (55m², doua dormitoare, o baie, max.3+2pax). Toate camerele sunt cu baie privata cu dus, uscator de par, aer conditionat split, telefon, mini bar (cu plata), seif (cu plata), podea cu gresie, TV satelit si canale de muzica, balcon.

Servicii:
All inclusive – bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, prajituri, ceai si cafea dupa amiaza, cina. O parte din bauturile alcoolice si nealcoolice locale intre orele 10.00- 24.00, racoritoare si bauturile fierbinti ( ceai, cafea) la barul de pe plaja pana la ora 17.30, inghetata la ore stabilite in concept - dupa amiaza. Servicii care nu sunt incluse in concept: bauturile din import, bauturile imbuteliate, vinurile speciale, sucul natural, room service, cafea turceasca.

Facilitati:
Restaurantul principal pentru servirea meselor tip bufet, lobby bar, bar la piscina si pe plaja.
Servicii cu plata: servicii medicae, spalatorie, coafor, telefon, laundry service, hair dresser, telephone, fax, internet cafe, magazine, rent a car. Conectarea la internet WI-FI in zona Lobby e gratuita.

Plaja:
Plaja proprie de pietricele la 30 m de hotel cu acces prin tunel. Sezlongurie si umbrelutele de soare sunt gratuite. Prosoapele pentru plaja sunt cu depozit, schimbarea prosoapelor este cu plata.

Sport si divertisment:
Piscine exterioare pentru adulti si copii, tobogane, sala pentru fitness, tenis de masa, volei pe plaja - gratuit. Servicii cu plata: baie Turceasca, baie de aburi, sauna, masaj, biliard, sporturi nautice si jocuri pe calculator.
Programe de divertisment in timpul zilei si spectacole seara .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

KRIZANTEM HOTEL