Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.happyelegant.com Localizare: Hotelul este situat in regiunea Mahmutlar, la 130 km de aeroportul Antalya si la 8 km de orasul Alanya. Cazare: In total sunt 338 camere: 295 camere standard (majoritatea cu vedere la mare, 24m², max.2+1pax), 25 camere family (35 – 45m², max.4pax), 14 camere Suite si patru camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele sunt cu baie proprie, dus, uscator de par, aer conditionat split, telefon, mini bar (cu plata) seif (cu plata), TV satelit si canale de muzica, podea din gresie, balcon, conexiune la internet WI-FI . Servicii: All inclusive – bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, dupa amiaza prajituri, cafea si ceai, cina si gustari seara tarziu. Toate bauturile alcoolice si nealcoolice pana la ora 24.00, snack bar si bauturile racoritoare pe plaja pana la ora 17.00 . Nu sunt incluse in conceptul all inclusive: bauturile din import si cele locale dupa ora 24.00, sucul natural, inghetata, room service, restaurantul A’la Carte cu rezervare in prealabil cu taxa, cafea Turceasca, cocktail-uri, bauturile alcoolice la barul de pe plaja. Facilitati: Restaurantul principal pentru servirea meselor tip bufet, un restaurant A’La Carte, bar la piscina, bar pe plaja. Servicii medicale la cerere, coafor, spalatorie, telefon, internet cafesi spatiu unde se pot juca jocuri pe calculator, toate aceste servicii sunt cu plata. Plaja: Plaja privata de nisip si pietricele, (acces prin tunel subteran), cu sezlonguri si umbrelute gratuit. Prosoapele pentru plaja sunt cu plata. Sport si divertisment: Piscina exterioara pentru adulti si copii, tobogane, tenis de masa, centru fitness, volei pe plaja. Servicii cu plata: Sporturi nautice, baie Turceasca, sauna, baie de aburi, masaj.
LOCALIZARE: Hotelul este situat la 130 km de aeroportul ora?ului Antalya, la 8 km de ora?ul Alanya, la 1 km de localitatea Mahmutlar, la 40 m de plaja proprie peste drum-trecere subteran.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

HAPPY ELEGANT