Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.gloria.com.tr

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Belek, la 50 km de orasul Antalya, la 42 km de aeroport, la 7 km de centrul statiunii Belek, pe malul marii.

Cazare:
Hotelul are un numar total de 515 camere: 293 camere standard (24 mp, cladirea principala sau bungalow, un dormitor, o baie, max 2+1 pax), 79 Junior Suite (35mp, cladirea principala sau bungalow, o camera spatioasa, max 3pax), 24 Suite (42mp, cladirea principala, un dormitor cu pat matrimonial, un living cu canapea, o baie, max 3+1pax), 1 King Suite (170mp, doua dormitoare separate, un living, doua bai - una cu Jacuzzi, max 3+1pax), Gloria Family suits (60mp, bungalow, doua dormitoare separate, doua bai, piscina privata, max 3+1pax), Gloria Villa (66mp, bungalow, localizate la parter sau la primul etaj, doua dormitoare, living, doua bai, max 4+1pax), Executive Villa (78mp, bungalow, doua dormitoare separate, living cu chicineta fara echipamente, doua bai, max 4+1pax), Owner villa (190mp, trei dormitoare cu baie, Jacuzzi in baia principala, living, sauna, terasa cu Jacuzzi, piscina privata exterioara). Toate camerele au vedere la mare sau gradina si sunt dotate cu: balcon sau terasa, baie privata cu cada si uscator de par, sistem centralizat de aer conditionat, telefon direct, mocheta sau parchet laminat, mini bar (realimentat zilnic), seif, LCD TV prin satelit.

Servicii: Special All Inclusive - tip bufet pentru micul dejun, pranz si cina, gustari in timpul zilei, sucuri de fructe proaspete, patiserie, gustari la plaja, toate bauturile alcoolice si racoaritoare locale si standard din import, restaurante A'la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur, room service intre orele 22.00-07.00. Nu sunt incluse in concept: bauturile speciale importate, sampania de lux, whisky si vin speciale vechi, tigarile, room service intre orele 07.00-22.00, restaurantele A'la Carte in celelalte hoteluri Gloria.

Facilitati:
Restaurant principal Anatolia si Mosaic, restaurante A’la Carte: L’Anchora - Italian, Harem – International, Pascado – pescaresc, Turkuaz – turcesc, lobby bar, Coffee Gloria, Oasis Lounge Bar, baruri la piscina si plaja, Golf Club restaurant. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, magazine, coafor, 24h room service, spalatorie si curatatorie, rent a car, telefon, fax, internet, magazine speciale pentru jucatorii de golf.

Plaja:
Plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele private sunt cu rezervare in avans si contra cost.

Sport si divertisment:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, aqua park, centru fitness, sauna, baie turceasca, masaj, Jacuzzi, terenuri de tenis cu nocturna. Contra cost: centru SPA si Welness, utilizarea terenurilor de golf, sporturi nautice, bowling, biliard si jocurile pe calculator.
Programe de divertisment in timpul zilei si spectacole seara. Pentru copii - Gogi Fun Club - piscina pentru copii, loc de joaca, cinema - programe pe tot parcursul zilei cu echipa profesionala de animatori.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

GLORIA GOLF RESORT