Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare Hotelul este localizat pe plaja Konyaalti in Antalya la o distanta de 5 km de centrul Antalya, fata de aeroport la 21 km si la 40 km de Kemer. Cazare Se intinde pe o suprafata de 6615 mp cu 194 de camere si 10 etaje. Camerele sunt: Corner Suite, Club Room, Junior Suite si Camere Standard. Toate camerele au aer conditionat cu temperatura reglabila si cu vedere la mare. Camerele sunt dotate cu: minibar plin, LCD Tv satellite, conexiune la internet, baie cu cada, halat de baie, papuci si uscator de par, cafetiera si ceai set, dus si Jacuzzi (doar in suite), mocheta, birou in camera (cu exceptia camerelor standard), seif electronic, telefon direct. Servicii DEMIPENSIUNE - mic dejun (07.00 - 09.00) buffet , cina buffet ( 19.00 - 21.30) se servesc in restaurantul principal. Hotelul dispune de un restaurant a la carte localizat la al 10-lea etaj se plateste extra. Baruri: Sonata Bar, Vitamin Bar Zeus , Vitamin Bar Aphrodite se platesc extra. Facilitati CU PLATA: 24 h room service, conexiune la internet wireless, centrul SPA Aphrodite & Zeus, parcare, fitness, Jacuzzi, sauna, spalatorie / curatatorie, coafor., camera de conferinte, magazine, casa de schimb valutar. Plaja si piscine Plaja cu o lungime de 100 m cu sezlonguri si umbrele, piscina interioara incalzita si exterioara. Activitati muzica live in fiecare seara, 2 centre de fitness, sporturi nautice , centre comerciale la 3 km de hotel, cinema la 3 km de hotel, popice la 1 km de hotel, aqua park la 3 km de hotel, rafting, paint ball, croaziere
Localizare Hotelul este localizat pe plaja Konyaalti in Antalya la o distanta de 5 km de centrul Antalya, fata de aeroport la 21 km si la 40 km de Kemer.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

CROWNE PLAZA ANTALYA