Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.catamaranhotel.com.tr

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Beldibi, la 30 km de centrul orasului Antalya si la 45 km de aeroport.

Cazare: Hotelul are un numar total de 223 camere: camere standard (26m², un dormitor, o baie, max 2+1pax), camee Big standard (28m², un dormitor, o baie, max 2+2pax), camere Family (45m², doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 4+1pax), camere Corner suits (45m², o camera spatioasa, o baie, spatiu de relaxare, max 4+1pax), camere Junior suit (65m², un living, un dormitor, baie, max 5pax) si 2 camere pentru pesoane cu dizabilitati. Toate camerele au balcon, vedere la mare sau la munte, baie privata, dus, cada, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar (apa, bauturi racoritoare si bere numai la sosire, apoi numai apa), seif, TV prin satelit si canale de muzica. Conexiunea la internet WI – FI este gratuita.

Servicii: Ultra all inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, dupa amiaza gustari, prajituri si ceai, cafea, cina, gustari tarzii, bauturi locale si standard din import alcoolice si racoritoare, inghetata intre anumite ore, sucuri naturale de fructe numai in timpul micului dejun. Nu sunt incluse in concept: bauturile premium din import, sucurile naturale din fructe, toate bauturile imbuteliate, restaurantele A’La Carte cu rezervare in avans, room service.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, trei restaurante A’la Carte: Fish, Turkish si Italian, bar cu gustari la piscina, bar Vitamin si bar in lobby. Contra cost: magazine, servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, salon de infrumusetare si coafor. Conexiunea la internet WI – FI in zonele publice si in camere este gratuita.

Plaja: Hotelul are plaja privata cu pietris, ponton. Sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment: piscine de interior si exterior, piscine pentru copii, tobogane, centru fitness, sauna, baie turceasca, terenuri de tenis, tenis de masa, baschet, volei pe plaja, loc de joaca pentru copii. Contra cost: nocturna pentru terenurile de tenis, masaj, centru SPA, sporturi nautice.
Programe de divertisment in timpul zilei si seara. Mini club pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

CATAMARAN RESORT HOTEL