Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

www.delphinhotel.com

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Okurcalar - zona Alara, la 32 de km de Alanya si la 90 de km de aeroportul din Antalya. Hotelul dispune de un microbuz ce transporta turistii in Alanya, Manavgat si Side, cu rezervare la receptie.

Cazare:
Numarul total de camere 447: 234 camere standard (31mp, max 2+2 pax), 208 camere de familie (43mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 4+1pax). Camerele sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus si uscator de par, sistem central de aer conditionat cu program in functie de conditiile meteorologice, telefon direct, parchet laminat, mini-bar (bauturi racoritoare, bere, apa, alune realimentat in fiecare zi), ceainic, cafea si ceai, seif, LCD TV prin satelit si muzica, balcon.

Servicii:
All Inclusive - sampanie de bun venit, bufet deschis la micul dejun, mic dejun tarziu, gustari dimineata si dupa-amiaza, pranz, cina, cina tarzie, prajituri, cafea, ceai, inghetata, suc natural de fructe, toate bauturile locale alcoolice si racoritoare, restaurante A`la Carte cu rezervare in prealabil si o singura data pe sejur, bufet dietetic si bufet pentru copii (la restaurantul principal). Nu sunt incluse in concept: bauturile alcoolice si racoritoare de import, bauturile imbuteliate, vinurile speciale, bauturile premium, a doua utilizare a restaurantelor A'la Carte.

Facilitati:
Prima restaurant Park Restaurant, tip bufet, restaurante A`la Carte - Vivaldi (preparate din bucataria italiana), Sakuta (bucatarie Orientul Îndepartat), Sabor (preparate din bucataria mexicana), Lebanon (bucatarie libaneza), Risus (preparate din bucataria greceasca), baruri in diferite locuri din complex, disco club. Contra cost: servicii medicale, salon de coafura, spalatorie, centru comercial, rent a car, internet si jocuri pe calculator. Conexiunea la internet Wi-Fi este disponibila gratuit.

Plaja: plaja privata de pietris, prosoape, sezlonguri si umbrele de soare gratuite.

Sport si divertisment:
piscine in aer liber la hotel Botanik + numai pentru oaspetii hotelului Platinium exista o mare piscina in aer liber si una interioara, piscine pentru copii, tobogane, centru fitness, sauna, baie turceasca, jacuzzi, terenuri de tenis (comune cu hoteulul Botanik), tenis de masa, volei pe plaja, sporturi de apa nemotorizate. Contra cost: echipamente si lectii de tenis, masaj, centru de infrumusetare, biliard, bowling, sporturi nautice motorizate si cursuri de scufundari.
Programe de divertisment, concursuri, spectacole seara, o data pe saptamana noapte turceasca si Gala Dinner. Mini club si Luna Park pentru copii cu varste cuprinse intre 04-12 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

BOTANIK PLATINUM