Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Kumkoy, la 3 km de orasul Side si 65 km de aeroportul din Antalya.
www.baruthotels.com

LOCALIZARE:
Hotelul se afla in regiunea Kumkoy, la 3 km de orasul Side si la 65 km de aeroportul din Antalya.

CAZARE:
Hotelul are un numar total de 376 camere repartizate in cladirea hotelului si o cladire cu apartamente. Camere din cladirea hotelului: 210 camere standard (32mp, max 2+1pax), 20 camere standard cu Jacuzzi (32mp, un dormitor, o baie si Jacuzzi pe balcon, max 2+1pax), 78 camere Deluxe (34mp, doua paturi separate si canapea pentru 2 persoane, o baie, max 2+2pax), 22 camere Deluxe Swim up (34mp, un dormitor cu doua paturi, o canapea, acces direct la piscina, max 2+2pax), 42 camere family (41mp, o camera cu optiune de separare in doua - perete glisant - o baie, max 4pax). Apartmentele: Type A (54mp, un dormitor si un living cu hicineta, max 3pax), Type B (72mp, doua dormitoare + un living cu chicineta, max 4pax). Toate camerele au balcon, baie proprie cu cada/dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, parchet, seif, mini bar, fierbator de apa pentru cafea si ceai, TV satelit si canale de muzica, internet WI-FI.

SERVICII:
Ultra all inclusive – bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa-amiaza, cina, cina tarzie, toate bauturile locale si standard de import alcoolice si nealcoolice, restaurante A'la Carte cu rezervare in prealabil, mini bar in camera realimentat zilnic cu apa si bauturi racoritoare. Nu sunt incluse in concept: bauturile importate de lux, bauturile imbuteliate, vinurile speciale din lista de meniu a restaurantelor A'la Carte si room service.

FACILITATI:
Restaurant principal - Hemera tip bufet, restaurante A'la Carte: Sandal (pescaresc), Sofra (turcesc), Akdeniz (international), Olive (italian), mic dejun traditional, diferite baruri in complex. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, rent a car, coafor, seif, curatatorie, telefon, fax si internet.

PLAJA:
Plaja privata de nisip, sexlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, centru fitness, baie turceasca, sauna, terenuri de tenis, volei, biliard, tenis de masa, minigolf. Contra cost: masaj, sporturi nautice, centrul SPA & Wellness.
Program de animatie si divertisment in cursul zilei, competitii la plaja si la pisicna, seara spectacole. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04-12 ani. Pentru copiii cu varste intre 00-2.99 ani exista conceptul Bary Star Baby: interfon pentru bebelusi, masinute, olite, cosmetice speciale, lotiune pentru copii, incalzitor de biberoane, servetele, scaune inalte la restaurant - este oferit gratuit la cerere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

BARUT HOTELS HEMERA