Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Ambassador Kemer (ex Ambassador Group Plaza) este situat la 55 km de aeroportul orasului Antalya,în orasul Kemer, la 50 m peste drum de mare. A fost construit în anul 1990, cu suprafata totala de 22500 mp, ultima renovare a fost facuta în anul 2007. Hotel Ambassador Kemer dispune de 5 corpuri de 4 etaje: 41 standard room (max. 3 pers., 25 mp), 60 family room (max. 2+2 pers., 30 mp). Hotel Ambasador Kemer, cu un teritoriu destul de mare, este situat în centrul Kemerului. Camere stilate si confortabile. Se recomanda pentru vacantele tinerilor. Camera: dus uscator de par aer conditionat individual televizor telefon mini-bar (gol) seif (contra cost) balcon în camera se face curatenie zilnic asternuturile sunt schimbate de 3 ori pe saptamâna Dotari si servicii: restaurant 3 baruri piscina exterioara medic la cerere salon de coafor spalatorie curatatorie schimb valutar rent-a-car Relaxare si sport: Gratuit: sala fitness tenis de masa program de animatie (1 data pe saptamâna) Contra cost: baie turceasca sauna masaj biliard închirierea bicicletelor sporturi acvatice (pe teritoriul plajei comune) Pentru copii: piscina Plaja: proprie, pietris. Bar la plaja - contra cost. Umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.
Hotel Ambassador Kemer (ex Ambassador Group Plaza) este situat la 55 km de aeroportul orasului Antalya,în orasul Kemer, la 50 m peste drum de mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

AMBASSADOR HOTEL