Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

SLAVUNA HOTEL 3* superior - ALBENA Localizare Hotelul este situat pe plaja, langa zona de magazine, baruri si restaurante. Hotelul este recomandat familiilor cu copii si adultilor de toate varstele. Hotelul a fost renovat complet in 2008. Cazare Camerele sunt dotate cu aer conditionat , TV , baie cu dus, telefon si internet cu plata. Toate camerele au balcoane si vedere la mare Facilitati - Piscina exterioara - Restaurant principal (langa hotel Mura) - Lobby Bar - Bar la piscina (langa hotel Gergana) - Internet in camera, Wi-Fi in receptie si la barul din receptie - Mini-bar - Coafor (la 50 m) - Fitness (la 50 m) - Massage - Seif la receptie - Spalatorie & Curatatorie - Rent-A-Car - Schimb valutar - Piscina pentru copii - loc de joaca pentru copii - Kids Club Restaurantul principal " Mura ": Mic dejun 07.30 - 10.00, pranz 12.30 - 14.30 , cina 18.00 - 21.00. Meniuri speciale pentru copii la pranz si cina . Seri tematice in restaurant: specific bulgaresc , italian si pescaresc Snack bar la hotel "Mura": pizza, salate, fructe , inghetata. Bauturi : alcoolice si nonalcoolice locale , vin, bere la draft , sucuri , apa imbuteliata si bauturi calde Lobby bar 10.00 - 11.00 Snack bar la hotel "Mura" 11.00 - 16.30 Pool bar la hotel "Gergana" 10.00 - 23.00 Nota: bauturile alcoolice din import , cafeaua espresso , cocktailurile si tigarile sunt cu plata . Dupa ora 23.00 toate bauturile sunt cu plata Politica animalelor de companie : la cerere ( cu plata )
Hotelul este situat pe plaja, langa zona de magazine, baruri si restaurante. Hotelul este recomandat familiilor cu copii si adultilor de toate varstele. Hotelul a fost renovat complet in 2008.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

SLAVUNA