Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CITY BREAK ISTANBUL, Fascinatia Turciei

Descriere

Destinatie: Istanbul

Durata: 4 nopti

Plecari: 28 aprilie

27.04 – 01.05.2018 


Servicii incluse: 
- Bilet de avion dus-intors (TAROM Airline) 
- Bagaj de cala 23kg 
- 4 nopti cazare la hotel 4**** cu mic dejun 

TARIF: 

DIVALIS HOTEL 4**** - 285 euro 
DIVA’S HOTEL 4**** - 290 euro 
KENT HOTEL 4**** - 383 euro 

Orar informativ de zbor: 
27.04 Bucuresti (OTP) – Istanbul (08:35 – 09:50) 
01.05 Istanbul – Bucuresti (OTP) (10:40 – 11:55)

Va rugam sa alegeti o data de plecare pentru a vedea preturile.

Itinerariu

CITY BREAK ISTANBUL, Fascinatia Turciei

De ce sa vizitam Istanbul? 


Istanbul este un amestec spectaculos de Est si Vest, produsul a secole de istorie si cultura, care si-a pastrat cu sfintenie traditiile si cutumele prin moscheile, bazilicile, catedralele si bazarurile sale. Printre cele mai semnificative atractii turistice ale Istanbulului putem aminti: 
Hipodromul din Sultanahmed, cu cele trei monumente si Moscheea Albastra, renumita pentru decoratiunile interioare de culoare albastra. Biserica Sfanta Sofia, locul in care doua religii se intalnesc, si Palatul Topkapi, exemplu al rafinamentului oriental, centrul Imperiului Otoman si resedinta sultanului Suleyman Magnificul, (Palatul Scufundat), cea mai mare dintre cele cateva sute de cisterne aflate sub oras. 
Marele Bazar este o atractie turistica in sine, fiind cunoscut ca centru comercial de calibru, inca din timpul domniei sultanului Suleyman Magnificul. Dincolo de Cornul de Aur, in partea europeana a Istanbulului se afla Palatul Dolmabahce, ''Versailles-ul oriental'', cea mai luxoasa resedinta din Turcia, o combinatie impresionanta intre gustul opulent al conducatorilor otomani ai imperiului si stilul occidental. 
Bosforul, aceasta intindere de ape strategic vitala, desparte Europa de Asia si leaga Marea Neagra de Mediterana, iar podurile Bosfor si Fatih Sultan Mehmet traverseaza curajos continentele. Va propunem vizitarea complexului Suleymanye ce include Moscheea lui Suleyman Magnificul considerata cel mai inalt edificiu al arhitecturii otomane, moscheea a fost construita pentru sultanul Selim al II-lea, urmata de o incursiune in Bazarul de mirodenii.