Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL BOZIKIS PALACE:
Hotelul este situat intr-o zona linistita a satului Agios Sostis, care este situat intre Laganas ei Keri. Este recomandat pentru cupluri si familii cu copii mici.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL BOZIKIS PALACE:
Hotelul se afla situat in statiunea Laganas, la aproximativ 100 de metri de plaja cu nisip, la 1 kilometru de centrul Agios Sostis si la 2 kilometri de centrul Laganas. Zakynthos Town se afla la o distanta de 8 kilometri si aeroportul se afla la 7 kilometri de hotel.

Plaja:
Hotelul se afla situat in apropierea plajei din golful Laganas, nisip fin si intrare lina in apa.

Dotari camere:
Hotel Bozikis Palace are 35 camere duble si triple, dotate cu aer conditionat (6 euro / zi), telefon, TV, frigider (gratuit), seif (10 euro / saptamana) balcon privat cu vedere spre Golful Lananas si Insula Marathonissi (Insula Testoaselor). Curatenia in camere se face de 6 ori pe saptamana, schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor de 2 ori pe saptamana.

Facilitati HOTEL BOZIKIS PALACE:
Hotelul ofera numeroase facilitati turistilor: zona de servire mic dejun, receptie, curte interioara, bar, snack bar cu TV, wi-fi in lobby (free), piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele de soare, parcare.

Facilitati copii:
Baby cot (la cerere)

Clasificarea agentiei: 2*+

Web: bozikispalace.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

BOZIKIS PALACE