Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat intr-o zona linistita, oferind oaspetilor sai binemeritate si unice momente de relaxare. Plaja se afla la doar 100 de metri departare si isi asteapta vizitatorii cu nisip fin si apa cristalina. De asemenea, la o plimbare scurta de doar 10 minute se ajunge in centrul statiunii care este presarat de restaurante, magazine, baruri si taverne.Clasificare
3 *

Website
http://www.hotelpotos.com

Facilitati Camere
Studiouri: chicineta, balcon, aer conditionat, telefon, tv satelit, grup sanitar cu dus, uscator de par, seif. Apartamente: balcon, grup sanitar cu dus, uscator de par, telefon, tv satelit, aer conditionat, mini bar, radio, seif.

Facilitati Hotel
Receptie, restaurant cu terasa, aer conditionat, salon tv, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, bar la piscina, sezlonguri si umbrele de soare, loc de joaca pentru copii, nopti grecesti in restaurant, program de animatie pentru copii.

Localizare/Descriere
Hotelul Potos este situat intr-o zona linistita, oferind oaspetilor sai binemeritate si unice momente de relaxare. Plaja se afla la doar 100 de metri departare si isi asteapta vizitatorii cu nisip fin si apa cristalina. De asemenea, la o plimbare scurta de doar 10 minute se ajunge in centrul statiunii care este presarat de restaurante, magazine, baruri si taverne. Apartamentele si studiourile sunt spatioase, dotate cu aer conditionat si balcoane private ce permit petrecerea unor clipe linistite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.