Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare
Taoro Garden este localizat la aproximativ 9 minute de mers pe jos față de plajă. Situat în stațiunea Puerto de la Cruz, la 1 km de lacul Lago Martianez. Parcul Taoro este situat la 400 de metri, iar Plaza Charco se află la 800 de metri. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Tenerife Norte, situat la 21 km de proprietate.

Facilitati hotel
Hotel Taoro Garden pune la dispoziție o piscină în aer liber sezonieră, încălzită, internet Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate, bar, bucătărie deschisă și activități de divertisment pentru copii și adulți. Printre alte facilități disponibile se numără o recepția deschisă nonstop și un teren de tenis.

Facilitati camere
Complexul dispune de camere confortabile și spațioase, dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, terasă, baie privată, iar pentru confortul oaspeților, se oferă articole de toaletă gratuite şi uscător de păr. Anumite camere includ o zonă de relaxare, unde oaspeții se pot destinde după o zi obositoare, iar unele au vedere la mare, la munte sau la piscină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Sporturi
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Fitness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

TRH TAORO GARDEN