Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL PUERTO DE LA CRUZ :
Un resort recomandat pentru o vacanta activa in Tenerife, atat cuplurilor cat si familiilor cu copii.
Tip masa: mic dejun/demipensiune/all inclusive
Localizare HOTEL PUERTO DE LA CRUZ:
Hotelul se afla situat in partea de nord a insulei, la aproximativ 10 minute de mers pe jos de centrul orasului si 15 minute fata de plaja.
Dotari camere:
La HOTEL PUERTO DE LA CRUZ camerele sunt luminoase si au in medie 25m2. Dotarile standard includ: televizor, acces internet WiFi (contra cost), mini bar si seif (contra cost), telefon, balcon/terasa, aer conditionat, uscator de par
FACILITATI HOTEL PUERTO DE LA CRUZ: Hotelul ofera un restaurant, 2 baruri, 2 piscine cu sezlonguri si umbrele, prosoape de plaja (se solicita depozit), piscine si loc de joaca pentru copii, acces internet WiFi (gratuit in zona receptiei), internet cornet (contra cost), teren de tenis, tenis de masa, sala de jocuri, babysitter si doctor (la cerere, contra cost), acces gratuit la Casinos de Tenerife.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Web site: http://www.hotelpuertodelacruz.es
Clasificare hotel: 4

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Puerto de la Cruz