Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Bahia Principe Tenerife Resort este amplasat in Coasta Adeje, la o distanta de aproximativ 20 km de aeroportul Tenerife Sur si la 12 kilometri de Playa de Las Americas (20 de minute de mers cu mașina), unde veți găsi o varietate de magazine și de localuri unde puteți lua masa. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele: Plaza del Duque Shopping Centre (4,5 km), Gran Sur Shopping Centre (5,5 km), Abama Golf (6 km), Aqualand (6,2 km), Safari Shopping Centre (8,1 km).

Facilitati hotel

Clientii au la dispozitie baruri, piscina in aer liber (deschisa tot anul), cada cu hidromasaj/jacuzzi, salon de infrumusetare, restaurant a la carte (necesita rezervare) si bufet, sala de fitness, teren de tenis, centru spa, sala de fitness.

Hotelul include si urmatoarele dotari si servicii precum: terasa la soare, gradina, meniuri cu diete speciale (la cerere), teren de joaca pentru copii, club pentru copii (4-12 ani), babysitting/servicii pentru copii, receptie deschisa nonstop, lounge/camera cu TV comuna, aer conditionat, magazine (in unitatea de cazare), inchirieri auto, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, internet Wi-Fi gratuit in hol. La proprietate există o sală de sport, terenuri de tenis, un centru spa și un loc de joacă pentru copii. De asemenea, oaspeții au la dispoziție diverse activități de divertisment, precum karaoke.

Facilitati camere

Toate camerele sunt spatioase, luminosae si confortabile, au balcon sau terasa si baie privata cu 2 chiuvete si sunt dotate cu aer conditionat, televizor, telefon (in afara apeluri cu cost suplimentar), seif (contra cost), ventilator, uscator de par, internet Wi-Fi în cameră (cu taxa suplimentara). Camerele de tip Junior Suite dispun de balcon cu vedere la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie

BAHIA PRINCIPE SUNLIGHT TENERIFE RESORT