Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere
Hotelul Hilton Giardini Naxos a fost construit in 1975 si renovat in 2007. Acesta este structurat pe 6 etaje, dispunand de 296 camere single si duble.
Hilton Giardini Naxos ofera spre incantarea oaspetilor multiple posibilitati de relaxare: gradini tropicale, un centru spa si o piscina in aer liber cu vedere la mare si la vulcanul Etna.

Localizare
Hotelul Hilton Giardini Naxos este situat in statiunea Giardini Naxos, pe malul marii (plaja cu pietricele fine), la 50 km de aeroportul Catania.

Dotari camere
Camerele standard (capacitate maxima 3 pax) ale hotelului Hilton Giardini Naxos sunt echipate cu: baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon sau terasa, aer conditionat, telefon, TV satelit, uscator de par, minibar, seif, conexiune la internet (cu plata).
Camerele standard plus (max 3 pax) au vedere la mare.
Camerele family (capacitate maxima 4 pax) sunt mai spatioase, au in plus o canapea si vedere la mare.

Facilitati hotel
Hotelul Hilton Giardini Naxos dispune de un restaurant a la carte, bar, salon de infrumusetare (cu plata), magazin de suveniruri, piscina in aer liber.

Pentru sezlonguri si umbrele pe plaja se plateste suplimentar.

Activitati: fitness, solarium (cu plata suplimentara).

Tip masa
Mic dejun bufet.

Opinia noastra: hotelul respecta standardele lantului Hilton si este situat chiar pe malul marii, aproape de centrul statiunii.

Nota: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor. In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 14:00.

Pagina web: www.giardininaxos.hilton.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Hilton Giardini Naxos

   Giardini Naxos, Italia