Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situata in cel mai vestic punct al insulei, in Oia, Vila Katikies straluceste precum o bijuterie autentica, pozitionata strategic intr-un mediu natural unic, cu o priveliste de neuitat.Facilitati camera
Toate camerele duble si suitele sunt dotate cu aer conditionat, televiziune prin satelit, iPad si statie de andocare, telefon cu linie directa, internet Wi-fi gratuit, seif, minibar, expressor, uscator de par, halat de baie si slapi, majordom la cerere, serviciu de curatenie de 2 ori pe zi, room service 24h. Camerele standard au o suprafatade 20-25 m2 iar suitele o suprafata de 25-30 m2 si sunt formate din: dormitor deschis, zona de relaxare, baie cu dus si veranda cu vedere spre caldera.

Facilitati hotel
Vila dispune de urmatoarele facilitati: piscina infinity exterioara, Lounge Bar langa piscina, Cocktail Bar, receptie 24 de ore, birou de informare turistica, servicii de spalatorie si calcatorie, Servicii Spa&Wellness, serviciu de planificari nunti, Wi-fi gratuit in zonele publice. A.SPA este un refugiu romantic de spa, ce serveste ca o oaza pentru cei care se afla in cautare de tratamente spa de intinerire si rasfat oferite de terapeuti aflati mereu cu zambetul pe buze, si se afla la doar 3 minute de mers cu masina. Vila ofera transfer gratuit spre centrul Spa, la cerere.

Localizare
Aflata la o altitudine de 100 de m deasupra Marii Egee, in fermecatorul sat pitoresc Oia, ce reprezinta o adevarata oaza de arta si cultura cu restaurante gourmet si boutique-uri pretioase. Faimos pentru apusurile sale de soare minunate, Oia se aflala 30 de minute de Aeroportul International Santorini. Portul Athinios este la o distanta de 20 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Spalatorie - Curatatorie
Sala de conferinta
Room service
Receptie 24h

Villa Katikies