Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul ofera vedere la dealurile de podgorii, Marea Egee si apusurile de soare pline de culoare. Acest complex situat superb ofera lux veritabil si un design frumos, stralucitor si minimalist.

Localizare

Ascuns în satul medieval Megalohori, încântătorul Vedema, a Luxury Collection Resort a evoluat dintr-o cramă veche de 400 de ani și un conac vechi de 100 de ani într-o proprietate autentică, în stil cicladic.

 

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai receptie 24h, room service 24h,3 restaurante, o sala de conferinte, piscina in aer liber, jacuzzi in aer liber, centru spa, centru fitness, magazin de bijuterii, transferuri cu microbuzul si parcare cu valet. Oaspetii au acces la o plaja privata la 3 km, cu prosoape gratuite, sezlonguri, umbrele si serviciu de bar.

Facilitati camere

Hotelul dispune 59 de apartamente și vile spațioase, de dimensiuni si stiluri diferite, toate dotate terase proprii, aer conditionat individual, TV, telefon, internet, minibar, seif, baie cu uscator de par, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, internet Wi-fi.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar

Locatie

Vedema A Luxury Collection Resort