Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Situat pe plaja cosmopolită cu nisip negru din Kamari. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Insulei Santorini (Thira), situat la 4 km de proprietate. Portul se află la 10 km de Costa Grand Resort & Spa.

Facilitati hotel

Costa Grand Resort & Spa oferă cazare de lux, cu o zonă de plajă privată. Proprietatea asigură şezlonguri şi umbrele la câţiva paşi de lounge barul unde oaspeţii pot comanda băuturi, pe care le pot savura lângă plajă. Proprietatea oferă zilnic un mic dejun tip bufet. Oaspeţii se pot bucura de delicii mediteraneene, preparate internaţionale şi specialităţi greceşti tradiţionale chiar pe plajă, la restaurantul proprietăţii. Facilităţile includ un centru de wellness, unde puteţi beneficia de o gamă largă de tratamente faciale şi corporale şi experienţe spa tipice. Personalul recepţiei oferă informaţii utile despre zonă.

Facilitati camere

Toate camerele complexului au aer condiţionat, TV cu ecran plat, facilităţi de ceai/cafea, cutie de valori şi baie cu duş.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

COSTA GRAND RESORT AND SPA