Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Andreas Hotel este situat aproape de centrul localităţii Kamari la doar cinci minute de mers pe jos de plajă, aprox. 150 m, la 5 km de capitala Fira şi la 4,5 km de Aeroportul Național din Santorini.Localizare
Andreas Hotel este situat aproape de centrul localităţii Kamari la doar cinci minute de mers pe jos de plajă, aprox. 150 m, la 5 km de capitala Fira şi la 4,5 km de Aeroportul Național din Santorini. Hotelul este la mică distanţă de atracţiile turistice, magazine, restaurante, baruri şi localuri de divertisment, făcându-l alegerea ideală pentru o vacanţă pe Insula Santorini.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Există un număr de facilităţi şi servicii, inclusiv o piscină şi terasă, grădini atractive, un lounge cu TV, recepţie de 24 de ore, o cameră pentru depozitarea bagajelor, spălătorie şi servicii de călcat, seif la receptie, parcare, informaţii turistice şi servicii de babysitting la cerere. Wi-Fi-ul este disponibil gratuit în zonele publice, iar în apropiere există o parcare gratuită.