Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare
Hotelul Acroterra Rosa Luxury Suites este situat în frumoasa zonă Acrotiri, la capătul sudic al insulei Santorini, deasupra Calderei, fiind punctul perfect de vizitare pentru a descoperi faimoasele apusuri ale insulei Santorini, Marea Egee magnifică și Insulele Ciclade. Portul Athinios se află la 4 km, iar Aeroportul din Santorini, la 8 km. Capitala pitorească a insulei, Thira, se află la 12 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

În incinta hotelului, oaspeții au la dispoziție internet Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate, piscină infinită în aer liber şi vedere impresionantă la caldeiră şi la Marea Egee, bar la piscină, mini sală de gimnastică și un centru de wellness unde oaspeții se pot bucura de tratamente corporale și faciale, terasă la soare, grădină, restaurant (a la carte), bar, snack bar, parcare gratuită, recepție deschisă nonstop, cameră de bagaje, babysitting/servicii pentru copii (cost suplimentar), lounge/cameră comună cu TV, transfer aeroport (cost extra), aer condiţionat, închirieri auto, capelă/altar, camere izolate fonic, seif, lift, suită nupţială, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, room service.

Restaurantul Crocus cu vedere la Marea Egee oferă oaspeților preparate din bucătăria mediteraneană. Oaspeţii pot degusta vinuri în crama din piatră.

Acroterra Rosa Luxury Suites