Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Effie este o afacere de familie de categorie standard, care vine în întâmpinarea oaspeților cu servicii tipic grecești, potrivite unei vacanțe relaxante.

Recomandare

De ce îți recomandăm această cazare?
✓ Bine poziționat față de centru și de plajă
✓ Internet Wi-Fi GRATUIT
✓ Raport calitate-preț excelent
 
 
 

Descriere:

Effie este o afacere de familie de categorie standard, care vine în întâmpinarea oaspeților cu servicii tipic grecești, potrivite unei vacanțe relaxante.

Localizare:

Effie este situat în Paralia Katerini, una dintre cele mai animate stațiuni de pe Riviera Olimpului. Studioul se află lângă parcul central, la aproximativ 100m de plajă şi 150m de centrul staţiunii. În apropiere se găsesc numeroase taverne, cafenele și marketuri (chiar și Lidl la intrarea în stațiune). Pe strada principală se găsesc magazine din care se pot cumpăra de la suvenire și articole handmade până la blănuri și haine de piele.

Categorie:

3*

Tip de masă:

Self Catering

Facilităţi hotel:

Studioul are lobby, lift, terasă, sală pentru bagaje, rampă pentru persoanele cu dizabilităţi şi toaletă comună la parter.

Facilitati camere:

Camerele studioului sunt decorate simplu dar cochet, au balcon, chicinetă, televizor LCD, baie cu duş, frigider, aer coniționat contra cost (5euro/zi/ cameră care se achită la check în) şi internet wireless gratuit. Nu se asigură curățenia în camere pe parcursul sejurului și nici nu se pun la dispoziție prosoape și consumabile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Effie Studio