Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 41 hoteluri

Nisipurile de Aur, Bulgaria

HOTEL ASTERA 4 Localizare Astera este un hotel frumos si elegant situat la 100 m de plaja si la aprox 400 m de centrul statiunii Nisipurile de Aur Facilitati hotel Hotelul a fost construit in 2004 renovat in 2012-2013 Este format din 2 cladiri 1 . . .

Nisipurile de Aur

Hotelul Bonita ofera conditii si servicii bune de cazare tarife avantajoase Putem spune ca este printre cele mai bune hoteluri datorita pozitiei sale si a faptului ca majoritatea camerelor beneficiaza de o superba vedere la mare Distanta fata de cent . . .

Nisipurile de Aur

Hotelul Admiral din Nisipurile de Aur a fost dat in folosinta in anul 2004 reprezentand o varianta de cazare selecta de lux din statiunea Nisipurile de Aur Servicii de calitate finisaje deosebitesi cu stil preparate delicioase servite de ospatari exp . . .

Nisipurile de Aur

Renovat in 2003 Hotelul Ambasador ofera cazare intr-o cladire confortabila si dispune de servicii bune Marea majoritate a camerelor beneficiaza de vedere la mare Gama larga de servicii oferite precum si facilitatile hotelului il fac un loc placut pen . . .

Nisipurile de Aur

Hotelul Arena Mar din Nisipurile de Aur a fost construit in 2015 Acest hotel este unul din cele mai noi din statiunea Nisipurile de Aur este confortabil si reprezinta alegerea potrivita pentru petrecerea unui concediu relaxant si placut Camere spatio . . .

Nisipurile de Aur

Incepand cu vara 2019 hotelul a devenit membru al lantului hotelier Riu sub denumirea Riu Astoria beneficiind alaturi de conditiile de cazare superioare si de managementul profesionst al lantului RIU . . .

Nisipurile de Aur

Hotelul ofera conditii ideale pentru petrecerea unui concediu perfect - dotari moderne servicii de calitate si camere spatioase o buna parte din ele cu vedere la mare . . .

Nisipurile de Aur

Locatia unica si arhitectura impresionanta a hotelului impreuna cu celelalte facilitati fac din Berlin Golden Beach din Nisipurile de Aur un loc deosebit de petrecere a vacantei impreuna cu familia sau prieteni . . .

Nisipurile de Aur

Hotel Berlin Green Park din Nisipurile de Aur a fost contruit in anul 2003 si are o priveliste splendida asupra Marii Negre . . .

Nisipurile de Aur

Hotelul Holiday Park din Nisipurile de Aur a fost construit in anul 2004 apoi renovat si reclasificat in 2015 oferind o gama larga de servicii facilitati si conditii bune de cazare . . .

Nisipurile de Aur, Bulgaria

Marina Grand Beach 5 Nisipurile de Aur LOCALIZARE Marina Grand Beach Hotel este situat la 30 m de plaja si la 100 m de centrul statiunii FACILITATI Hotelul a fost renovat in 2013 Restaurant principal lobby bar bar de noapte patiserie sky bar snack . . .

Nisipurile de Aur

Hotelul Mirabelle ex Edelweiss din Nisipurile de Aur a fost complet renovat in anul 2011 si ofera facilitati si servicii bune de cazare . . .

Nisipurile de Aur

Hotelul Elena din Nispurile de Aur a fost construit in anul 2004 oferind conditii dotari si facilitati de calitate . . .

Nisipurile de Aur

Renovat in anul 2011 Hotelul Excelsior ofera conditii excelente pentru petrecerea unei vacante superbe pe malul Marii Negre in statiunea Nisipurile de Aur . . .

Nisipurile de Aur

Hotelul Gladiola Star din Nisipurile de Aur a fost complet renovat in 2005 si se afla in centrul statiunii oferind avantajul unei pozitionari foarte bune in centrul statiunii aproape de plaja . . .