Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Mykonos Bay a fost renovat in 2007. Situat in Megali, chiar pe plaja Ammos, iar in apropiere este orasul Mykonos. Astfel, este aproape de viata de noapte a orasului, taverne si magazine, dar ofera in acelasi timp prin amplasare, liniste si un mediu perfect pentru relaxare. Privelistea este foarte frumoasa catre Marea Egee, morile de vant si insula favorita a reginei Soraya.

Localizare: Pe plaja Ammos, la 2 km de aeroport, 1 km distanta de port, la 300 de metri de orasul Mykonos si de statia de autobuz.

Dotari camere: Resortul dispune de mai multe tipuri de camere dotate cu aer conditionat, tv, uscator de par, frigider/ mini bar, baie cu cada/ dus, balcon/ terasa, patut bebe (la cerere).

Facilitati hotel: receptie deschisa 24 ore, room service 24 ore, restaurant cu vedere la mare si la piscina, internet corner, wi-fi gratuit, video room, seif, parcare, inchiriere de masini si biciclete, lounge cocktail bar, piscina cu apa de mare, bar la piscina, lobby bar 24 ore,

Tip masa: mic dejun american si traditional grecesc.

Plaja: de nisip, plaja Ammos

Clasificarea oficiala: 4*

Website: www.mykonosbay-hotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

MYKONOS BAY

   Megali Ammos, Grecia