Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL SOL BARBADOS:
Hotelul este inconjurat de gradini frumoase, cu o priveliste impresionanta asupra Marii Mediterane. Localizat intr-o zona linistita, hotelul este o alegere ideala pentru turistii care doresc sa combine un sejur relaxant cu viata de noapte si distractia din statiune. Hotelul se afla la doar 50 de metri de statia de autobuz. Ca majoritatea hotelurilor din lantul Sol si Sol Barbados este dedicat familiilor cu copii, avand un miniclub bine dezvoltat cu tematica Flintstones.

Tip masa:
Demipensiune, All Inclusive.

Localizare HOTEL SOL BARBADOS:
Hotelul este localizat pe malul marii, cu vedere spre golful Magalluf, la 26 de km de aeroportul din Palma.

Plaja:
Plaja din Magalluf are 900 m lungime, nisip fin, intrare lina in mare si este deservita de o promenada cu terase si baruri de la un capat la celalalt. Sezlogurile si umbrelele sunt contra cost. In timpul verii plaja poate fi aglomerata si zgomotoasa.

Dotari camere:
Hotel Sol Barbados este un complex format din 2 cladiri cu 757 de camere: cladirea Antillas (329 de camere) si cladirea Barbados (428 de camere). Hotelul dispune de camere duble, 32 de duble comunicamente (doar in cladirea Barbados) si 20 de junior suites. Toate camerele sunt dotate cu terasa sau balcon, telefon, TV satelit, aer conditionat, seif (contra cost), mini-frigider (contra cost), internet prin cablu (contra cost), uscator de par, fier de calcat si masa de calcat. Camerele duble care accepta 2 adulti si 2 copii pentru copii ofera paturi supraetajate.

Facilitati HOTEL SOL BARBADOS:
Hotelul are 2 restaurante, cate unul in fiecare cladire, lobby bar, bar la piscina, 4 piscine (3 exterioare, pentru adulti, doua dintre ele cu sectiuni pentru copii si o piscina interioara cu jacuzzi), terasa, zona de distractie pentru copii cu tematica Flintstones cu teren de joaca, (Flintstones Fun Park), miniclub: Baby Rock (8 luni la 4 ani, zilnic, exceptand duminica), Bamm Bamm (5 – 12 ani) si Teenager’s Cluj (13-18 ani), centru fitness cu sauna si masaj (contra cost), room-service, Internet Wi-Fi in spatiile publice (contra cost), animatie cu muzica live pe terasa din cladirea Antillas – zilnic exceptand lunea si vinerea, cand se organizeaza petreceri Chill Out sau Latino la piscine din cladirea Barbados, serviciu concierge (contra cost).

Facilitati copii:
Piscina, zona de distractie pentru copii cu tematica Flintstones cu teren de joaca, (Flintstones Fun Park), miniclub: Baby Rock (8 luni la 4 ani, zilnic, exceptand duminica), Bamm Bamm (5 – 12 ani) si Teenager’s Cluj (13-18 ani)

Web: www.solmelia.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

SOL ANTILLAS BARBADOS

de la
2267  1927 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate