Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Riutort 3* este situat in Playa de Palma (Arenal), la 200 m de plaja, la 100 m de statia de autobuz, la 7 km de aeroport si la 13 km de orasul Palma, intr-o zona in care turistii se pot bucura de una dintre cele mai variate oferte turistice de pe insulă. Toate plajele zonei au premiul Blue Flag și dispun de facilități excelente; de exemplu, se pot practica diferite sporturi nautice sau excursii cu barca din port. Sport si agrement
Hotelul ofera multiple variante de sport si agrement, printre care sala de fitness, sauna, hidromasaj, jacuzzi, inchirieri biciclete, billiard, flipper, jocuri video.

Facilitatile camerelor
Camerele sunt confortabile, simplu amenajate dar cu bun gust si sunt dotate cu baie propie, uscator de par, telefon, aer conditionat, TV prin satelit, minibar, frigider (contra cost), terasa/balcon.

Facilitatile hotelului
Hotelul este format dintr-o clădire principală cu două lifturi, restaurant, snack bar, lounge, piscina exterioara cu sectiune pentru copii și solar, saloane TV și o sală de lectură, două săli de conferințe cu o capacitate de aproximativ 30 de persoane, aparate de jocuri, biliard, tenis de masă, saună, jacuzzi, sală de gimnastică. Oaspeţii se pot bucura de soarele insulelor Baleare de pe un şezlong lângă piscina în aer liber a proprietăţii, care are zonă separată pentru copii. Hotelul are cadă cu hidromasaj şi saună. Acestea sunt disponibile la un cost suplimentar. De asemenea, turistii se pot menţine în formă în sala de gimnastică a proprietăţii.

Facilitati pentru copii
Cei mici beneficiaza de propria piscina ideala pentru joaca.

Localizare
Hotelul este situat în zona turistica Arenal, unde turistii vor găsi tot felul de servicii, locuri de cumpărături și de divertisment astfel incat sa se bucure de o vacanța frumoasa în Mallorca. Hotelul se afla la 200 m (3 minute de mers pe jos) de Playa de Palma (Arenal), la 100 m de statia de autobuz, la 7km de aeroport si la 13 km de orasul Palma. În staţiune puteţi găsi numeroase baruri, restaurante şi magazine, precum şi facilităţi pentru sporturi nautice. La o distanta de 10 km fata de hotel, se gasesc urmatoarele puncte de atractie, dupa cum urmeaza: Mega Park Nightclub (800 m), El Arenal Marina (900 m), Aqualand El Arenal (1,4 km), Palma Aquarium (3,4 km), San Antonio de la Playa Marina (4,4 km), Cala Estancia Beach (4,6 km), Puro Beach (4,8 km), Sant Joan de Deu Hospital (6,4 km), Es Portixol (9,6 km), Son Muntaner Golf (10,1 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sala de conferinta
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
AC ( aer conditionat )
Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Seif
Schimb valutar
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Bar