Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Activitati/Divertisment
Personalul Lively Magaluf intentioneaza ca oaspetii sa nu paraseasca hotelul, iar după brunch, muzica începe în zona piscinei și chelnerii servesc băuturi și gustări până târziu în noapte si in timpul săptămânii, petrecerile au loc pe terasa la soare. Pot fi închiriate biciclete (cost suplimentar). Nu pierdeti petrecerea cu spuma și Red Party!

Localizare
Lively Magaluf se găseşte la câţiva metri de plajele Magaluf și Palma Nova (2 minute pe jos față de plajă). Hotelul beneficiază de acces facil la puburi și discoteci. Palma Nova oferă 3 plaje de nisip, 2 parcuri acvatice, delfinariul Marineland și alte forme de divertisment. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele: BCM Magaluf (500m), Katmandu Park (600m), Twisted Water Park (800 m), Island Beach Club si The Stage (900 m), Nikki Beach Mallorca (1,1km), The Pirates Adventure (1,4 km), Aqua land (1,9 km), Parcul Acvatic Western (2,2 km), Aqualand Magaluf (3, km), Golf Santa Ponsa (3,8 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Destinat exclusiv adulților, hotelul are piscină în aer liber și program de divertisment complet: un DJ permanent, petreceri tematice, precum și activități zilnice organizate de echipa de divertisment. Hotelul are o terasă la soare și o grădină si oferă zonă de relaxare, precum și activități pentru tineri.

Acesta are un restaurant tip bufet, ce oferă mâncăruri internaționale. Un snack bar este deschis de-a lungul zilei, iar un bar este disponibil la orele dimineţii. Printre altele, hotelul include si serviciu de vânzare bilete, birou de turism, schimb valutar, recepţie deschisă nonstop

Este posibilă parcarea publică la o locaţie în apropiere (nu este necesară rezervare) şi se aplică taxe suplimentare. Internet prin cablu este disponibil în centrul de afaceri, contra cost, iar internetul Wi-Fi este disponibil gratuit in zonele publice.

Lively Magaluf include un brunch bufet în restaurantul hotelului, servit intre orele 10:30 - 12:30.

La check-in se solicita o garantie de 100 Eur/camera.

Lively Magaluf -Only Adults