Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL SOL KATMANDU RESORT:
Hotel Sol Katmandu Resort este aproape de magazine, restaurante si facilitati de divertisment. In apropiere se pot practica mai multe activitati sportive, la cativa km distanta se afla 5 terenuri de golf, de asemenea se pot practica si sporturi nautice. A fost renovat in anul 2015.

Tip masa:
Demipensiune, All Inclusive.

Localizare HOTEL SOL KATMANDU RESORT:

Hotelul se afla la 28 km de Aeroportul din Palma de Mallorca.

Plaja:
Hotelul se afla la 200 de metri de plaja cu nisip fin din Magaluff, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:

Hotel Sol Katmandu Resort dispune de 404 camere, dotate cu: terasa, telefon, TV satelit, aer conditionat, seif (contra cost), mini-frigider, baie cu uscator de par.

Facilitati HOTEL SOL KATMANDU RESORT:
Hotelul dispune de: restaurant, bar, bar la piscina, salon TV, piscina exterioara (300 mp), piscina interioara incalzita (iarna), piscina pentru copii (10 mp), miniclub, disco, animatie, internet wi-fi in spatiile publice (contra cost), spalatorie (contra cost), parcare cu locuri limitate (contra cost), terene de tenis (contra cost), tenis de masa. Activitati sportive: polo de apa, tenis de masa, darts.
Alte activitati ce se pot practica in apropierea hotelului sunt: scufundari, calarie, ciclism, tenis de camp, fotbal pe gazon artificial, teren de atletism. Clientii hotelului vor beneficia de acces gratuit la parcul de distractii Katmandu.

Web: www.solmelia.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

KATMANDU RESORT (ex MAGALLUF PARK)

de la
2153  1830 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate