Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare
Boutique Hotel H10 Punta Negra se află în zona liniștită Costa d'en Blanes, la sud de Mallorca, cu acces direct la 2 golfuri frumoase. Portul Portals, cu o zonă comercială și multe activități de agrement și divertisment, este la doar 2 km. Aeroportul Son Sant Joan se află la 20 km de hotel. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt reprezentate de Marineland Mallorca (1,1 km), BCM Magaluf (2,2 km), Katmandu Park (2,4 km), Island Beach Club (2,6 km), Twisted Water Park (2,7 km), The Stage (2,8 km), Nikki Beach Mallorca (3,1 km), Aqualand Magaluf (3,2 km), The Pirates Adventure (3,3 km), Aqua land (3,7 km), Golf Santa Ponsa (5,1 km), Plaja Cala Major (5,4 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camerele recent renovate, bucătăria aleasă cu grijă și grădinile înconjurate de pini fac ca hotelul sa fie una dintre cele mai emblematice instituții ale insulei. Hotelul are, de asemenea, 5 săli de întâlnire cu lumină naturală și împrejurimi unice de coastă, dotate cu tot ce aveți nevoie pentru a organiza orice tip de eveniment.

În grădinile mari ale proprietatii se găsesc 3 piscine, inclusiv o piscină pentru copii. De asemenea, hotelul are centru spa mic, cu piscină interioară, jeturi de apă, cadă cu hidromasaj și o selecție de masaje. Oaspeții se pot relaxa la centrul de înfrumusețare Despacio cu saună și baie de aburi.

În lunile de vară, micul dejun este servit pe terasa principală de la Punta Negra. Hotelul pune la dispoziție restaurant cu vedere frumoasă, lounge bar și cocktail bar în timpul verii.

RESTAURANT PANORÁMICO este un restaurant primitor, cu vederi impresionante la mare. Acesta oferă un bufet variat de mic dejun mallorcan și specialități internaționale pregătite cu produse de înaltă calitate.

RESTAURANT MEDITERRÁNEO este de tip à la carte, situat lângă piscină, cu vedere la mare. Acesta oferă bucătărie selectată, cu o aromă mediteraneană. Deschis pentru mese de seară, avand o terasă fermecătoare.

SNACK BAR RESTAURANT meniul său oferă o selecție de tapas (sunt recunoscute ca niste aperitive delicioase, cu combinatii de gusturi surprinzatoare, excelente pentru petreceri sau evenimente de socializare), sandvișuri și mâncăruri à la carte.

H10 Boutique Punta Negra