Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare
Caribbean Bay se afla situat la aproximativ 5 minute de mers pe jos față de plajă, în centrul staţiunii El Arenal. În faţa hotelului există o staţie de autobuz cu servicii regulate către Palma, oraş aflat la 20 de minute de mers cu maşina. Aeroportul Palma de Mallorca “Son Sant Joan” este la 7 km de Caribbean Bay, iar portul de agrement din El Arenal se gaseste la 10 minute de mers pe jos. Oaspeții vor găsi magazine, un supermarket și centre comerciale în doar câteva minute de hotel. Cele mai apropiate si populare puncte de atractie sunt urmatoarele: El Arenal Marina (400 m), Aqualand El Arenal (800 m), Mega Park Nightclub (1,5 km), Palma Aquarium (4 km), San Antonio de la Playa Marina (4,9 km), Puro Beach (5,3 km), Son Muntaner Golf (10,6 km), Palma Cathedral (11,6 km), Plaza Mayor (11,7 km), Palma Port (12,1 km), Palma Yacht Club (12,3 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Deschis in aprilie 2013, hotelul dispune de recepţie deschisă non-stop care oferă un serviciu de schimb valutar şi un seif de închiriat, lounge bar mare, piscină pe acoperiş cu vedere minunată la Marea Mediterană, terasa la soare, piscină în aer liber (deschisă în sezon), restaurant (bufet), bar, internet wireless disponibil în întregul hotel (cost suplimentar), lift, seif (contra cost), serviciu de transfer (cost suplimentar), cameră de bagaje, fax/copiator, birou de turism, închirieri auto si biciclete, personal multilingv, teren de joacă pentru copii.

Restaurantul tip bufet al hotelului Caribbean Bay serveşte o gamă largă de preparate din bucătăria internaţională dar si traditionala.

Caribbean Bay