Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aparthotel Lively Mallorca - Only Adults 3* este un complex de apartamente destinat exclusiv adultilor, oferid o sedere foarte confortabila si deosebita prin elementele de decor alese in spiritul distractiei. Proprietatea fera acces direct la plaja si ofera oaspetilor sai piscine outdoor in care sa se poata bucura de o baie racoritoare in zilele caniculare. Facilitati camere
Aparthotel Lively are un total de 93 de camere, dintre care 69 studiouri cu chicinetă și baie privată, 18 apartamente cu un dormitor separat și salon unde se poate servi masa, și 6 apartamente tematice spectaculoase pentru oaspetii care vor un sejur de neuitat într-un apartament cu un design plin de viață. Toate studiourile şi apartamentele au chicinetă cu mini-frigider. De asemenea, acestea sunt dotate cu aer condiţionat, balcon, TV si telefon.

Facilitati hotel
Unitatea de cazare include o piscină mare cu o terasă extinsă. Brunch-ul se serveste intre orele 10:00-12:30 lângă piscină, unde se află un DJ live şi paturi balineze. Snack barul este deschis pe tot parcursul zilei. Hotelul dispune de aer condiţionat, lift, camere de familie, bar, camera de jocuri, bărbier/salon de frumuseţe, piscina in aer liber, solar, inchirieri auto, birou de turism, schimb valutar, seif, recepţie deschisă nonstop, acces internet Wi-Fi gratuit în zonele comune și există, de asemenea, un colț de internet cu calculatoare conectate la internet la un cost suplimentar. La check-in se solicita o garantie de 100 Eur/camera. Zona oferă o varietate de sporturi acvatice, baruri, restaurante şi discoteci.

Localizare
Hotelul este dedicat exclusiv adulților, situat la doar 100 de metri de plajă. Aeroportul Palma de Mallorca se afla la aproximativ 17 km de hotel. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele: BCM Magaluf (800 m), Island Beach Club si Katmandu Park (1 km), Twisted Water Park (1,2 km), Nikki Beach Mallorca (1,6 km), The Pirates Adventure (1,7 km), Aqualand Magaluf (1,9 km), Parcul Acvatic Western (2 km). Apartamentele sunt situate în Calvià, în apropiere de Palmanova.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Sporturi
Seif
Schimb valutar
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Aparthotel Lively Mallorca -Only Adults