Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Elvetia Elvetia

Prezentare Elvetia Elvetia

Citeste mai mult

Prezentare Elvetia Elvetia


Geneva – Lausanne – Montreux – Chamonix – Zermatt – Lucerna - Torino 

DATE DE PLECARE 2018: 
10.05, 12.05, 17.05, 19.05, 
24.05, 26.05, 22.09, 27.09, 
29.09, 04.10, 06.10, 11.10, 
13.10, 16.10 

TARIFUL INCLUDE 
• Transport avion Bucuresti – Torino Cassele – Bucuresti 
• 7 nopţi cazare la hotel de 4* 
• Mic dejun si cina cu 1 pahar de apa si vin la masa 
• Transfer aeroport-hotel-aeroport 
• Asistenta turistica*  
*Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul. 
• 1/2 zi excursie optionala (Torino) 
• Asistenta turística pentru intreaga perioada 

TARIFUL NU INCLUDE 
• Taxele de aeroport 95 euro/persoana 
• Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno 
• Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-3 euro/zi/pers) 
• Mesele de prânz 
• Supliment 30 euro/persoana pentru plecarile din mai si septembrie 
• Intrarile la obiectivele turistice din program si alte taxe si cheltuieli personale 

Excursii gratuite:  
 Torino In Torino admiram Domul San Giovanni cu celebrul Giulgiu din Torino, Palazzo Reale si Palazzo Madama si simbolul orasului, Mole Antonelliana, candva cea mai inalta cladire. 
 Aosta Aosta este cel mai mare oraș din Valle d'Aosta în Alpii italieni. Se află la începutul părții italiene a Tunelului Mont Blanc. Localitatea se află la distanța de 200 km de Milano și la numai 180 km de Geneva. Aici vom putea admira catedrala contruita in secolul 4 ca anexa la forumul roman, biserica gotica Sant’Orso, colegiul Saint-Benin construit in anul 1000, sau podul medieval Grand Arvou. Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE 

Excursii optionale: 
 Geneva si Lausanne Excursia incepe cu Geneva, unul dintre cele mai cosmopolite orase din Europa. Vizitam Catedrala St.Pierre, amplasata in cel mai inalt punct din Orasul Vechi. Un loc foarte bun pentru a admira o privire de ansamblu asupra orasului este turnul din partea de nord. Continuam cu Place Neuve, Primaria, Maison Tavel si sediul ONU. Ne indreptam, apoi, spre Lausanne, unde vizitam Catedrala din centrul istoric. Este una dintre cele mai frumoase structuri gotice din Europa. Inchinata Fecioarei Maria, catedrala se inalta pana la inaltimea de 150 de metri deasupra Lacului Geneva. Orasul gazduieste Muzeul Olimpic, cel mai vizitat obiectiv turistic din Elvetia si Baletul Bejart din Lausanne este unul dintre cele mai renumite din lume.  
 Montreux si Berna Incepem acesta excursie cu Montreux, denumit drept Coasta de Azur a Elvetiei. Este situat intr-un golf, pe malul lacului Geneva, unde se viziteaza renumitul Castel Chillon. Plecam spre Berna, capitala Elvetiei, unde vom vizita: Rathaus, Marktgasse si Kramgasse, Catedrala St. Vicentiu. Berna este cu siguranta cel mai frumos si cel mai vizitat oras din Elvetia. Este un oras linistit cu stradute pietruite, cladiri in stil vechi ce par sa nu se fi schimbat deloc in ultimele cinci secole, dar si cu magazine moderne si un stil de viata aparte.  
 Lucerna si Interlaken Prima oprire este in Lucerna, uul din cele mai pitoresti orase din Europa. 
Vizitam: Kapellplatz, Rathaus, St. Peterskapeele, Kapellbrucke,Wasserturm. Lucerna este inconjurata de o impresionanta panorama montana. Continuam excursia noastra cu Interlaken, una dintre cele mai vechi statiuni turistice din Elvetia. Asa cum ii spune si numele, Interlaken este “orasul dintre lacuri”, fiind situat intre lacurile Thun, in vest si Brienz in est, intr-o zona numita Bodeli. 
 Chamonix-Annecy-Albertville Incepem excursia cu Chamonix, perla Alpilor. Daca vremea permite, se urca din Chamonix la cea mai inalta statie de telecabina din lume Aiguille du Midi 3777 m, in apropiere de Mont Blanc. Vizitam Annecy, orasul numit Venetia din Mont Blanc. 
 Zermatt si Matterhorn Zermatt, o combinatie de sat alpin traditional si statiune sotisficata de vacanta este dominat de Matterhorn, o piramida pe care umbra si lumina danseaza permanent pe fatada usor de recunoscut. Zermatt este un sat elvetian tipic cu vile pitoresti, totul sub privirea vigilenta a celui vestit simbol al Elvetiei, grandiosul munte Matterhorn. Strada principala este interzisa pt circulatia masinilor. Chiar si locuitorii satului trebuie sa isi lase vehiculele la baza vaii, in Taesch, si sa-si continue drumul cu trenuletul pana la Zermatt. 

NOU!! Transferuri catre aeroport din: 
Oras Tarif/sens/pers. 
Brasov 10 € 
Ploiesti 5 € 
Craiova 12 € 
Sibiu 15 € 
Rm. Valcea 10 € 
Pitesti 5 € 
Constanta 12 € 
Galati 12 € 
Braila 12 €

In perioada urmatoare nu mai exista oferte pentru aceasta destinatie!

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!