Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul Jumeirah Beach este un hotel de lux de cinci stele, premiat in Dubai, situat direct pe malul marii in Jumeirah si proiectat sub forma unui val de rupere.
Descriere: Cu un design izometric, Jumeirah Beach Hotel este una dintre cele mai uimitoare si mai usor de recunoscut structuri din Dubai, cu sticla placata cu albastru, care reflecta artistic valurile oceanului. Compus din 599 de camere si apartamente cu vedere la ocean, 19 vile traditionale in stil arab cu vedere spre plaja, 21 de restaurante, cafenele si baruri, 6 piscine si o plaja privata. Oaspetii tuturor camerelor Hotelului Jumeirah Beach beneficiaza de acces gratuit nelimitat la parcul acvatic Wild Wadi. Terenuri de tenis, un teren multifunctional si trei terenuri de squash. Spa Talise cu sauna, sali de masaj, cad cu hidromasaj, jacuzzi, baie de aburi si bazin de inot. Talise Fitness, infiintat cu cele mai noi tehnologii Technogym. Acest hotel ofer un serviciu de transfer gratuit la Mall of the Emirates. Souk-ul Madinat Jumeirah este la 10 minute de mers pe jos de hotel. Sinbads Kids Club are program zilnic de activitLLi pentru copii.
Facilitati hotel: Restaurante, baruri, piscine, internet Wi-fi, acces direct pe plaja, accepta animale de companie, centru SPA: baie cu aburi, centru estetic, masaj, sauna, jacuzzi, miniclub copii si loc de joaca pentru copii, teren de tenis, club fitness, minimarket, sali de conferinta, servicii spalatorie, servicii valet, coafor, nightclub.
Dotari camere: Camerele sunt spatioase - 50 mp, cu ferestre din podea pana in tavan, oferind vedere la Golful Arabic. Toate camerele sunt dotate cu TV LCD, turndown service de seara si acces gratuit la internet WiFi, aer conditionat, telefon, seif, fierbator de apa, fier/masa de calcat, birou, baie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, oglinda cosmetica.
Website: https://www.jumeirah.com/en/hotels-resorts/dubai/jumeirah-beach-hotel/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie