Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Zephyros Beach se bucura de un design modern, turistii beneficiind de tot confortul necesar pentru o vacanta reusita.Localizare
Hotelul Zephyros Beach se afla pe plaja, la aproximativ 30 km (25-28 min de mers cu masina) de Aeroportul International din Heraklion. Hersonissos este situat la 7,6 km (10 min de mers cu masina), iar Malia la 3,4 km (cca. 5-7 minute de mers cu masina). Cele mai populare atractii sunt reprezentate de: Lychnostatis Open Air Museum (2,8 km), Malia (3,4km), Castle of Chryssocheria (3,7 km), Castle of Kalymnos (4 km), Acvariul Aquaworld (5,3 km), Portul Kalymnos (6,5 km).

Facilitati camere
Camerele sunt decorate si mobilate in stil modern, confortabile si luminoase, dotate cu aer conditionat, TV LCD (prin satelit), telefon, acces internet (contra cost), minibar (cost suplimentar), baie privata, uscator de par, accesorii de baie. Unele unitati includ o zona de relaxare pentru ca oaspetii sa se relaxeze dupa o zi incarcata.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de receptie deschisa 24 de ore, doua piscine exterioare, piscina pentru copii, mini club pentru copii (4-12 ani), programe de animatie, camera de bagaje, parcare privata gratuita, restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, beach bar, acces internet disponibil in intregul hotel, serviciu zilnic de menaj, receptie deschisa nonstop, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa. Personalul vorbeste limba greaca si engleza standard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Room service
Piscina exterioara
Parcare
Bar
Restaurant
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie

Zephyros Beach Boutique Hotel