Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat pe peninsula, cu vedere la golful Mirabello, la 58 km de aeroportul Heraklion, la 2 km de centrul statiunii turistice Agios Nikolaos. Statia de autobuz este la 500 m distanta de hotel. Facilitati: Hotelul pune la dispozitie facilitati precum: restaurant principal, taverna a la carte (pe plaja) 2 baruri, piscina , internet WiFi (gratuit), internet corner (contra cost) coafor (la solicitare, contra cost) curatatorie chimica. Facilitati camere: baie cu cada accesorii pentru baie halate, papuci, foehn, aer conditionat centralizat cu control individual, aer conditionat individual, seif (electronic, gratuit), televizor, internet WiFi (gratuit), telefon, minibar, set pentru ceai si cafea, room service (07:15 - 22:00, contra cost), curatenie in camera, balcon sau terasa.

Localizare

Sensimar Minos Palace, situat in Golful Agios Nikolaos, este un complex cu vedere panoramica asupra marii, la doar 2km de centrul orasului, aproape de plaja si 70km de aeroport.

Facilitati hotel

Hotelul  pune la dispozitia clientilor sai un restaurant cu specific grecesc si international, taverna, bar pe plaja, bar principal, piscina cu apa sarata, teren de tenis, biliard, tenis de masa, sauna, fitness, centru Spa, masaj, camera cu jocuri, biblioteca. Alte servicii: room service, rent a car, receptie 24 ore, schimb valutar, camera de bagaje, concierge, babysitting, spalatorie, business center.

Este disponibil internet prin cablu gratuit in zonele publice. Hotelul dispune de parcare gratuita.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu baie cu dus, WC si feohn, cantar, aer conditionat individual, seif, minibar, prosoape de plaja, halate si papuci, telefon, TV, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Minos Palace Hotel (Adult Only)