Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotel destinat in exclusivitate adultilor, se inscrie in randul destinatiilor perfecte pentru cei ce doresc sa se destinda, sa-si rasfete fiecare simt si sa isi incarce bateriile intr-un cadru de lux cu servicii impecabile.

Localizare: pe plaja de nisip Agia Marina, la doar 8 km de centrul orasului Chania si la 30 km de aeroport.

Dotari camere: Sunt luxoase, bine concepute, fin decorate cu elemente moderne de calitate si mobilier confortabil. Camerele sunt dotate cu aer conditionat controlat individual, televizor cu ecran plat, doua telefoane directe, dintre care unul este in baie, uscator de par, oglinda pentru cosmetica, adaptor pentru aparatul de ras, balcon sau terasa. Contra cost sunt urmatoarele facilitati: mini bar, seif, acces internet wi-fi.

Facilitati hotel: Hotelul de 5* ofera numeroase facilitati: restaurant principal (bufet), restaurant a la carte Azzuro, bar principal si bar la piscina, piscina principala si piscina pentru copii, spalatorie/servicii curatatorie chimica, Wi-Fi la receptie/ lobby-ul, colt internet, spatiu pentru depozitarea bagajelor, room service, parcare. Oaspetii au la dispozitie diverse facilitati spa (contra cost): jacuzzi, servicii de masaj si tratamente de infrumusetare, piscina interioara incalzita, sauna, baie turceasca, sala de fitness.

Clasificare oficiala: 5*

Clasificarea tour-operatorului: 5*

Plaja: de nisip amenajata cu sezlonguri si umbrele

Tip masa: demipensiune (mic dejun si cina)

Web site: www.santamarina-plaza.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

SANTA MARINA PLAZA

   Agia Marina, Grecia