Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Spa & Wellness
Turistii se pot relaxa la piscina incalzita a hotelului Imperial Belvedere. Sala de fitness, sauna, masajul si tratamentele de infrumusetare sunt facilitatile de care turistii pot beneficia pe toata perioada sejurului, gratuit sau contra cost.

Drinks & Food
Tipul de masa oferit de hotel este All Inclusive. Cele 2 restaurante din incintă oferă bufete cu o mare varietate de preparate internaţionale. La cele 2 snack baruri se servesc gustări şi mâncăruri uşoare.

Sport si divertisment
Hotelul dispune de 2 terenuri de volei, 3 terenuri de tenis, teren de baschet. Turistii se pot relaxa folosind una dintre cele 6 piscine sau piscina interioara incalzita a hotelului Imperial Belvedere.

Localizare:
Hotelul este situat la de 500 de metri de plaja si la mai putin de 1 km de centrul orasului Hersonissos. Statia de autobuz se afla la 400m de hotel. Distanta fata de orasul Heraklion si aeroportul International este de 25 km.

Website
Pentru a accesa pagina oficiala a hotelului CLICK AICI

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

ROYAL BELVEDERE