Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Pentru aventurile in afara complexului, in statiunea se gasesc o varietate de baruri si magazine, la doar 200 de metri de centrul orasului Gouves. Aeroportul Heraklion este la o distanta de aproximativ 14 km.

 

Facilitati hotel

Restaurantul principal, Calypso, ofera mic dejun si un bufet international pentru pranz si cina. La Pizzeria Mama Magda, va puteti bucura de mese usoare si pizza proaspata de casa timp de sase zile pe saptamana. Barul principal Dionysus este un loc ideal pentru a bea bautura preferata si a savura sandvisuri, inghetata, prajituri, bomboane, alune si floricele de porumb. Cu o piscina mare in aer liber si o piscina pentru copii, puteti face o baie racoritoare sau va puteti relaxa pe sezlong. Cu acces usor la plaja, locatia hotelului este perfecta. Oaspetii se pot bucura de o sauna interioara si de o cada cu hidromasaj la un pret local. Exista, de asemenea, o sala de sport, teren de minigolf, tenis de masa, tir cu arcul, badminton, tenis (toate gratuite) si biliard (contra cost). Exista, de asemenea, un club pentru copii (sezonier), un club pentru adolescenti (sezonier) si un loc de joaca pentru copii. Echipa de animatie ofera programe pline, zi si de noapte, spectacole de dans si muzica, spectacole de comedie si karaoke.

 

Facilitati camera

O varietate de camere confortabile si bine decorate, concepute pentru un sejur relaxant. Toate sunt prevazute cu o gama larga de facilitati si servicii de camera. Hotelul are 120 de camere confortabile si sunt amenajate elegant. Facilitatile camerei constau din aer conditionat, tv prin satelit, Wi-Fi gratuit, uscator de par, mini-frigider, telefon, seif (contra cost) si facilitati pentru ceai si cafea.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Babysitting
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )