Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL GALAXY:
Un hotel de oras, complet renovat in 2008 ce ofera o combinatie de facilitati de lux, servicii de calitate si profesionalism. Recomandat pentru o vacanta activa in centrul capitalei insulei imbinand vizitarea principalelor atractii ale Cretei cu shoppingul.
Tip masa: mic dejun si optional demipensiune sau pensiune completa
Localizare HOTEL GALAXY:
Hotelul este situat intr-o zona eleganta a Heraklionului, la o distanta de 1 km de centrul orasului, 5 km de plaja si aeroportul din Heraklion.
Plaja:
HOTEL GALAXY este localizat in capitala insulei, Heraklion. Cea mai apropiata plaja este cea din Ammoudara, la aproximativ 5 km de hotel. Plaja este de nisip iar sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.
Dotari camere:
HOTEL GALAXY dispune de 127 camere superioare, executive si suite . Camerele (cu vedere la oras sau piscine) sunt echipate cu aer conditionat, uscator de par, seif, televiziune prin cablu/satelit, minibar, telefon, radio, baie, aer conditionat si sunt dotate cu lenjerie de bumbac egiptean pur; sunt disponibile si camere hipoalergenice. Unele unitati au cada cu hidromasaj.
Facilitati hotel GALAXY:
Hotelul dispune de 2 restaurante gourmet, lounge bar & snack bar, cafenea, un centru de wellness si o piscina mare cu apă dulce, sauna, sala de gimnastica, sali de conferinta, acces la internet, gradina cu terasa.
Clasificare agentie: 5*
Web site: www.economouhotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Galaxy