Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Elpida este situat in satul Istron de Kalo Chorio si la doar 10 km de oras celebru de Ayios Nicolaos.Facilitati camere
Hotelul dispune de 121 camere dotate cu AC, încălzire centralizată, Satelit TV, linie telefonică directă, uscător de păr, seif, baie cu duș și balcon.

Localizare
Hotelul Elpida este situat în satul Istron la doar 10 km de celebrul oraș Agios Nikolaos și la 9 minute de mers pe jos de plajă. Înconjurat de grădini extravagante, acest hotel oferă o gamă largă de servicii, care pot mulțumi și pe cei mai pretențiosi clienți.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispoziția turiștilor recepție deschisă 24 h, shuttle bus gratuit la plajă, sală de fitness, Wifi gratuit în lobby, spălătorie, mini club (nesupravegheat), teren de joacă (nesupravegheat) și piscină pentru copii, sală de jocuri, serviciu de taxi la cerere, internet corner , servicii de închiriere mașini, biciclete, motociclete.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Rent-a-car
Receptie 24h
Loc de joaca pt copii
Acces internet
Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie