Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Castro Hotel este un hotel de 2 stele superior ce consta in 76 de camere si 4 apartamente renovate in 2017. Langa hotel sunt magazine, restaurante, baruri, supermarket si cinematograf.
Localizare: Castro Hotel este localizat in centrul statiunii Amoudara, la 12 km de aeroportul din Heraklion, la 8 km de centrul capitalei Heraklion. In fata hotelului exista statie de autobuz care pleaca spre Heraklion la fiecare 25 de minute.
Plaja: Castro Hotel este situat la 300 m de plaja nisipoasa din Amoudara. Sezlongurile si umbrelele sunt cu plata. Exista facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.
Dotari camere: Castro Hotel are 80 de camere duble, duble superioare, camere family si family superioare. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat (6 euro/zi, gratuit fiind numai pentru camerele superioare), wi-fi, TV satelit, frigider, baie cu dus, uscator de par, papuci, balcon, facilitati pentru facut cafea, laptop (2 euro/zi).
Facilitati hotel: Castro Hotel pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, salon, seif la receptie (1,5 euro/zi), wi-fi gratuit in toate zonele publice, restaurant principal cu terasa, restaurant a la carte, bar si snack bar la piscina, piscina (08:00-20:00), sezlonguri si umbrele gratuite, terasa, gradina, parcare, doctor (la cerere, cu plata), prim ajutor, biliard, darts, seri folclorice (cu plata).
Facilitati pentru copii: Castro Hotel asigura pentru copii piscina (integrata in cea a adultilor), loc de joaca, pat si scaune pentru infanti (la cerere, gratuit), servicii de babysitting (la cerere, cu plata).
Pagina web: http://castro-hotel.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Castro Hotel (Ammoudara)