Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL ARINA SAND:
Proiectat cu accent pe relaxare si distractie, Aquis Arina Sand este situat in mijlocul unei gradini magnifice, cu palmieri si flori colorate, avand vedere la Marea Cretei. Recomandat cuplurilor si familiilor cu copii.
Tip masa: all inclusive
Localizare HOTEL ARINA SAND:
Hotelul se afla situat pe plaja din zona Kokkini Hani, la 2 km de Gouves si 10 km de aeroportul din Heraklion.
Plaja:
HOTEL ARINA SAND este situat pe o frumoasa plaja de nisip amenajata cu sezlonguri si umbrele (gratuite pentru oaspetii hotelului).
Dotari camere:
La HOTEL ARINA SAND camerele au un design modern si sunt orientate spre mare. Dotarile standard includ: aer conditionat individual, televizor, telefon, seif (contra cost), mini frigider, uscator de par, facilitati pentru ceai/cafea, balcon/terasa.
Facilitati HOTEL ARINA SAND:
Restaurante si baruri: un restaurant principal (bufet) pentru mic dejun, pranz si cina, un restaurant a la carte pentru cina, un restaurant gourmet a la carte, snack bar la piscina, lobby bar, bar pe plaja.
Sport si recreere: o piscina cu apa de mare, echipa de animatie, darts, tenis de masa, tenis de camp, volei pe plaja, centru fitness, salon de masaj, sala de jocuri electronice.
Facilitati pentru copii: piscina cu apa de mare, mini club (pentru copii intre 4-12 ani).
Alte facilitati: sala de conferinte, acces internet WiFi (gratuit)
Clasificare agentie: 4*
Website: www.vitahotels.gr si www.arinasand.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Arina Sand

   Kokkini Hani, Grecia