Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Anabelle Beach este un resort de 5 stele situat in Hersonissos ce ofera oaspetilor sai trei piscine si o plaja privata premiata cu steag albastru pentru curatenie si apa cristalina. Piscina
Hotelul ofera 2 piscine cu apa dulce in aer liber, 1 piscina incalzita interioara si 2 piscine pentru copii. Turistii vor gasi dusuri, sezlonguri si umbrele la piscina si plaja.

Activitati/Divertisment
O multitudine de sporturi de apa sunt disponibile pe plaja (contra-cost) si includ waterskiing, jet skiing, scuba diving, windsurfing, banana boating, canoeing si hidrobiciclete. Se poate oferi contra-cost volei pe plaja, precum si 2 terenuri de tenis cu lectii de tenis, biliard/snooker si jocuri electronice.

Facilitati camere
Resort-ul ofera 262 camere in stil bungalow cu vedere la mare sau la gradina si 2 suite VIP. Toate camerele sunt echipate cu balcon sau terasa, baie cu dus si uscator de par, telefon cu linie directa, canale de muzica, seif, mini-frigider, aer conditionat individual si TV satelit. La cerere hotelul poate oferi bungalow-uri cu camere interconectate si family room.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de restaurant, taverna, bar, snack bar, pub, mini market, loc de joaca pentru copii, sala de jocuri, teren de tenis si centru Spa. Contra- cost sunt servicii precum internet, room service, inchirieri de masini si parcare.

Localizare
Annabelle Beach Resort este amplasat in statiunea Hersonissos, la 22 km de aeroportul din Heraklion. Cele mai apropiate puncte de atractie ale zonei sunt urmatorele: Acvariul Aquaworld (2 km), Muzeul Folclorului Lixnostatis (4 km), Labyrinth Park (4.9 km), Water City (5.3 km), The Crete Golf Club (5.4 km), Nikos Kazantzakis Museum (19.3 km), aeroportul international Heraklion (19 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Room service
Receptie 24h
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
CH ( incalzire centralizata )
Centru Spa & Wellness
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Sala de conferinta
Restaurant
Rent-a-car
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
Bar
Acces internet

Locatie