Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Azure Mare este situat în inima orașului Hersonissos, chiar pe superba plajă principală a orașului, cluburi de noapte, restaurante și baruri. Hotelul oferă toate elementele esențiale pentru o vacanță grozavă în Creta.

Localizare

Hotelul Azure Mare este situat in inima orasului Hersonissos, chiar pe superba plaja principala a orașului, aproape de restaurante, baruri si cluburi de noapte.

Facilitati Hotel

 Piscina cu sezlonguri si umbrele de soare, snack-bar, restaurant, zona de lobby, receptie, aer conditionat, prosoape de plaja (cost suplimentar), taxi service, inchirieri masini, Wi-Fi gratuit. Restaurantul hotelului ofera un mic dejun tip bufet intre orele 7:30 - 10:00 si o cina tip bufet intre 19:00-21:30.

Facilitati camere

 Hotelul dispune de camere duble cu balcon mobilat, cu vedere la mare sau la oras, ce au o suprafata cuprinsa intre 18-21 m², au dormitoare cu pat dublu sau doua paturi twin de o persoana, aer conditionat, mini-frigider, televizor prin satelit, apel de trezire, seif, dulap, baie privata cu uscator de par. 

 

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://azuremare.gr/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Azure Mare Hotel

de la
995  893 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 04.06.2024 - 10.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Baia Mare
Verifica disponibilitate