Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL ALDEMAR KNOSSOS ROYAL VILLAGE:
Hotelul se remarca prin arhitectura specifica civilizatiei minoice si prin serviciile de prima clasa. Aldemar Knossos Royal Village este destinatia ideala pentru cupluri dar si pentru familiile cu copii, iubitorii sporturilor si divertismentului.
Tip masa: demipensiune si optional all inclusive.
Localizare HOTEL ALDEMAR KNOSSOS ROYAL VILLAGE:
Hotelul este situat pe plaja din Anissaras, la 2 km de Hersonissos si 23 km de aeroportul din Heraklion.
Plaja:
HOTEL ALDEMAR KNOSSOS ROYAL VILLAGE este situat pe o plaja de nisip si pietricele amenajata cu sezlonguri si umbrele (gratuite pentru oaspetii hotelului).
Dotari camere:
La HOTEL ALDEMAR KNOSSOS ROYAL VILLAGE camerele confortabile si elegante ale resortului sunt dotate cu uscator de par, aer conditionat, frigider, telefon, televizor, seif, acces internet (contra cost). Toate camerele au balcon/ terasa cu vedere spre mare sau gradina.
Facilitati HOTEL ALDEMAR KNOSSOS ROYAL VILLAGE:
Hotelul ofera o mare varietate de restaurante, baruri, crama, club de noapte, 2 piscine principale (una cu tobogan), 1 piscina interioara, centru SPA (oaspetii pot beneficia contra costa de serviciile renumitului centru din cadrul hotelului Aldemar Royal Mare), 2 terenuri de tenis, tenis de masa, squash, biliard, mini golf, centru fitness, polo, volei pe plaja, echipa de animatie, sah gigant, sala de bridge, sauna.
Facilitati copii HOTEL ALDEMAR KNOSSO ROYAL VILLAGE: 2 piscine, tobogan acvatic (45 m lungime), mini club Aldy pentru copii intre 4-12 ani, activitati pentru toate varstele (4-7 ani si 8-12 ani), mini disco, mini bufet in cadrul mini clubului.
Clasificare agentie: 5*
Web site: www.aldemarhotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

ALDEMAR KNOSSOS ROYAL