Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Akasha Beach Hotel este situat în faimoasa stațiune din Hersonissos. Facilitatile hotelului: Oaspetii acestui hotel vor dispune de : recepție 24 de ore, lift, restaurant principal, bar, Spa și centru de înfrumusețare cu piscină interioară încălzită, sala de fitness,săli de conferințe, magazin, depozit de bagaje, parcare, piscine, sezlonguri și umbrele la piscină, posibilitate practicare sporturi nautice (contra cost), acces Wi-Fi la Internet în camere și in zonele publice, room service . Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu: halate de baie și papuci, articole de baie de lux, uscător de păr, paturi King Size, saltele și perne cu pene de înaltă calitate, lenjerie de pat și prosoape de bumbac de înaltă calitate, serviciu zilnic de menaj, aer condiționat individual, TV cu ecran plat, canale prin satelit, mini bar , facilități pentru prepararea cafelei și ceaiului, acces la internet Wi-Fi. ***Descrierea este cu caracter informativ! Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.goldenhotels.gr/hotels/akasha/) si a fact sheet-ului!

Localizare

Amplasat pe tarmurile aurii ale Mediteranei, in Hersonissos, Creta, plaja Akasha. Hotelul este situat in districtul Helsonisos de pe coasta de nord a Cretei. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Heraklion, situat la 24 km de proprietate.

 

Facilitati Hotel

Akasha Beach Hotel & Spa invita oaspetii la o calatorie culinara deosebita, de la bufet la mancaruri diverse de la restaurantul principal al hotelului, preparate internationale la casa de pe plaja, bauturi reci, mese usoare in zona de lounge din incinta barul care se afla in holul hotelului si bar de la piscina cu mese usoare si cocktail-uri, optiunile sunt nesfarsite. Hotelul ofera o experienta de wellness adaptata nevoilor dumneavoastra. Cu facilitati de spa si o sala de fitness bine echipata, hotelul asigura o experienta de wellness extraordinara la centrul spa cu ultimele tendinte in materie de spa. Hotelul ofera, de asemenea, serviciu de portar, medic de garda, servicii de spalatorie si curatatorie chimica, room service si mese in camera, acces la internet de mare viteza in toate camerele si zonele publice. Pentru calatoriile de afacere, exista si sala de sedinte dotata cu echipamente de inalta tehnologie pentru organizarea intalnirilor de afaceri, conferintelor, seminariilor sau workshop-urilor. La cerere, Akasha Beach Hotel & Spa poate organiza petreceri private pentru zile de nastere, aniversari si alte ocazii speciale

Facilitati camere

Unitatea de cazare Akasha Beach Hotel & Spa de 5 stele din Creta ofera cele mai frumoase camere de lux din Herson's Socrete si apartamente de lux din Creta. Oaspetii se pot bucura de o varietate de camere spatioase cu vedere la mare, camere cu cada cu hidromasaj, suita cu vedere la mare cu piscina privata si camere elegante cu vedere la gradina si confort de lux. Camera este mobilata elegant cu balcon care are vedere la mare si asigura relaxare si liniste maxima. Designul elegant reflecta estetica intregului resort. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar, saltea si perne de inalta calitate, prosoape, halate de baie, televizor cu ecran plat, articole de toaleta de lux gratuite, halate de baie, uscator de par, papuci de casa, aparat pentru preparea de ceai sau cafea si priza langa pat.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Akasha Beach Hotel and Spa (Hersonissos)

de la
1513 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.05.2024 - 13.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate