Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Agrabella Hotel 3* este situat in centrul portului Hersonissos, in partea nordica a insulei Creta, la 25 km de Keraklion, 25 km de aeroportul din Heraklion, 120 m de de statia de autobuz, 100 m de centrul orasului Hersonissos langa magazine, restaurante, cafeneleHotelul are o cladire principala formata din 106 camere din care 2 camere sunt family si dintr-o anexa formata din 18 camere din care 3 camere sunt family.
Economy room (capacitate cazare maxim 3persoane) - sunt dotate cu aer conditionat pentru incalzire/racire (cu plata: 50 euro/saptamana sau 10 euro/zi), balcon sau terasa, baie cu cada si draperii sau dus, telefon direct, mini frigider (extra) , seif (extra), TV satelit, cu canale internationale si canale de muzica, carduri Wi-fi disponibile cu plata la logarea si delogarea din sistem. Superior double (capacitate cazare maxim 3 persoane) - sunt dotate cu aer conditionat pentru incalzire/racire (gratuit), balcon sau terasa, baie cu cada si draperii sau dus, telefon direct, mini frigider (gratuit), seif (extra), TV satelit, cu canale internationale si canale de muzica, internet (gratuit), sunt mobilate simplu. Single room (capacitate cazare maxim 1 persoana) - sunt dotate cu aer conditionat pentru incalzire/racire (extra), balcon sau terasa, baie cu cada si draperii sau dus, telefon direct, mini frigider (extra) , seif (extra), TV satelit, cu canale internationale si canale de muzica, carduri Wi-fi sunt disponibile cu plata la logarea si delogarea din sistem.In camere se face curatenie de 6 ori pe saptamana de luni pana sambata. Prosoapele in camera se schimba in fiecare zi, asternuturile se schimba la 4 zile. *Patut pentru copii la cerere si costa 3 euro/zi.Regim de masa: Demipenisune

Facilitati hoteI :- 2 lifturi- restaurant- bar la piscina- receptie 24h- lounge cu TV- cabina telefonica- inchiriere masini, ATV-uri, motociclete, biciclete,- fotograf- curatatorie si spalatorie- schimb valutar- camera pentru bagaje- parcare- serviciu de trezire- fax- Piscina exterioara - sezlonguri, umbrele, dusuri exterioare separate pentru femei si barbati.- biliard, darts, tenis de masa, colt cu internet (extra).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

AGRABELLA

   Hersonissos, Grecia

de la
847  777 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Oradea
Verifica disponibilitate