Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Royal Blue Resort & Spa este proiectat pentru a fi casa dumneavaostra de lux departe de casă. Acest hotel de lux ofera servicii si facilitati de calitate precum: piscină încălzită exclusiv pentru adulți, zonă specială pe plajă numai pentru adulți, restaurant nou gourmet numai pentru cupluri, zonă specială pentru adulți în restaurantul principal (bufet - mic dejun și cină), lounge bar pentru adulți, mese private în Spa Începând cu anul 2018, Royal Blue întâmpină familiile cu copii - cu servicii de primă clasă și facilități noi: un loc de joacă special amenajat pentru copii cu o piscină încălzită, fântâni și jocuri în aer liber, o zonă specială în restaurantul principal (bufet - mic dejun și cină) numai pentru copii; zone separate pentru copii de 3-5 ani, 5-12 ani și 12-16 ani, evenimente și programe speciale pe tot parcursul zilei (grădinărit, bucătărie distractivă - lecții, activități în aer liber etc.). Facilitati camere: aer condiționat, TV satelit, TV LCD, internet Wi-Fi gratuit, seif electronic (gratuit) , un mini-bar (contra cost) , baie (cadă, telefon, muzică, uscător de păr, halate de baie și papuci), balcon / terasă.

Localizare

Resortul Royal Blue situat în zona coastei nordice a insulei Creta. Complexul destinat exclusiv adulţilor se află la numai 22 km de orașul Rethimnon şi la 55 km de Heraklion. De aici se poate ajunge cu uşurinţă la aeroporturile din Chania şi Heraklion.

Facilitati hotel

Royal Blue Resort pune la dispoziția turiștilor terasă la soare, grădină, zonă de plajă privată, piscină în aer liber (deschisă în sezon), piscină interioară, baie turcească/baie de aburi, masaj, spa și centru de, wellness, sală de fitness, saună, restaurant (à la carte şi bufet), meniuri cu diete speciale (la cerere), acces internet Wi-Fi gratuit în zonele publice, parcare gratuită, serviciu de transfer (cost suplimentar), aer condiţionat, magazine (în unitatea de cazare), închirieri auto, seif, lift, suită nupţială, personal multilingv, relații cu clienții, doctor la cerere, asistență pentru destinație.

Centrul Spa Pure Senses oferă masaje, hidroterapie şi tratamente faciale şi corporale, camere private de tratament pentru persoane fizice sau cupluri, 700 mp centru de fitness cu saună și hamam, piscină încălzită interioară cu apă de mare.

Facilitati camere

Camerele superioare ale complexului Sensimar Royal sunt decorate elegant în tonuri calde şi liniştitoare şi oferă vedere la mare, piscină sau la grădină. Toate au TV LCD și baie spațioasă cu 2 chiuvete, uscător de păr,telefon în baie, halate și papuci, telefon cu linie directă. La sosire, toți oaspeţii sunt întâmpinaţi cu o băutură de bun venit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

The Royal Blue