Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL THALASSI:
Un hotel cu un bun raport calitate pret, situat in zona Sfakaki -Stavromenos, la aproximativ 12 km de Rethymno. In apropiere sunt restaurante, baruri si mici magazine.
Localizare HOTEL THALASSI:
Hotelul se afla situat la aproximativ 250 m de plaja de nisip. Sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt contra cost.
Dotari camere:
HOTEL THALASSI dispune de 45 de camere dotate cu aer conditionat (contra cost, aprox 5 EUR/zi), telefon, seif (contra cost, aprox 2 EUR/zi), televizor, frigider, fierbator de apa, masa si fier de calcat (la cerere), uscator de par, balcon/terasa. Camerele double au in medie 25m2, camerele family open plan 32m2, camerele family 1 bedroom au aprox 34m1 iar camerele family 1 bedroom big 36m2.
Facilitati HOTEL THALASSI:
Hotelul dispune de o piscina, un restaurant principal localizat pe plaja la aproximativ 250 m de hotel, un restaurant a la carte, bar cu terasa, snack bar si un bar pe plaja. Micul dejun este bufet, cina este servita a la carte si include aperitiv, salata, fel principal cu 3 optiuni din care se poate alege, desert.
Facilitati pentru copii: patut (la cerere, gratuit), scaune de masa, 2 locuri de joaca (unul in cadrul hotelului si unul in cadrul restaurantului de pe plaja), piscina.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Web site: https://thalassi.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Thalassi - Sfakaki (C)